Skocz do zawartości
on_pro_par

Witam z Czech, Ostrava

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

znalazlem ten temat i interesuje mnie z pozycji Bull. Niejestem polakiem, to przepraszam za bledy. Jarek :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie pepik, sprawdzone :)

Witaj i na początek- nie przepraszaj za błędy, mamy tu Usera, który ma na to wyłączność :D

Republika Czeska to jedyny Kraj prócz Polski, z którego można się zarejestrować na naszym Forum, bez restrykcji geolokalizacyjnych i wysyłania dodatkowych zgłoszeń oraz zaproszenia. Kraj zaprzyjaźniony :)

Baw się dobrze!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Jarku. Rozgość się na forum. Życzę miłych chwil spędzonych z nami. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niejestem polakiem

Witaj na tym cudownym forum,

milo, ze niebede tu sam z Czech, widze, z jestes z Ostravy, to dlatego twoj polski jest tak doskonaly. Mam nadzeje ze bedzies sie tu czuc podobnie swietnie jak ja. Protoze sice jsem z Prahy, ale jsem tady uz vice nez 2 roky naprosto stastny :)

mamy tu Usera, który ma na to wyłączność

Sem, przepraszam cie, ale przeciez wiesz, ze nie mam wylacznosc na to tak niezbedne slowo z polskiego jezyka :) 

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czeskiego brata ;)

Mam nadzieję, że będziesz czuł się tutaj równie swobodnie jak Subi :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, witam :D

No to mamy już czworo osób z Czech. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, robi się coraz ciekawiej. Zawsze to świeże spojrzenie. Bardzo, bardzo, dobrze :) widać słuszną linie ma nasza partia...

dobrej zabawy, pozdrawiam z nad morza

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...