Skocz do zawartości
nicolas

Anonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nową - starą osobą na Tym forum. Dostałem wielką szansę na budowanie tego forum  wraz ze starą redakcją :) Pozdrawiam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem wielką szansę na budowanie tego forum wraz ze starą redakcją

Nic mi o tym nie wiadomo, chyba że to było jeszcze jak forum było w rozsypce na jun.pl, zanim na nie przyszedłem, ale to by musiało być z 7 lat temu. Nie kojarzę Cię bowiem jako budowniczego zarówno ze starej kadry jak i tym bardziej z "nowej". Śmiesznie to brzmi, bo "nowa" kadra istnieje od sześciu lat a całe forum od lat ośmiu. Kim więc jesteś, jeśli można wiedzieć i czemuż to każdy "anonimowy" nie miałby się podać za starego członka ekstraklasy?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic mi o tym nie wiadomo, chyba że to było jeszcze jak forum było w rozsypce na jun.pl, zanim na nie przyszedłem, ale to by musiało być z 7 lat temu. Nie kojarzę Cię bowiem jako budowniczego zarówno ze starej kadry jak i tym bardziej z "nowej". Śmiesznie to brzmi, bo "nowa" kadra istnieje od sześciu lat a całe forum od lat ośmiu. Kim więc jesteś, jeśli można wiedzieć i czemuż to każdy "anonimowy" nie miałby się podać za starego członka ekstraklasy?

Przez myśl mi nie przeszło, aby uzurpować sobie prawo do nazywania mnie jednym z twórców tego forum...nie w takim wymiarze..chodziło mi raczej, o coś mniej wyrafinowanego...że będąc po raz drugi, jednym  z członków forum, poprzez polemikę ,będę miał swój symboliczny wkład  w tworzenie charakteru tego miejsca. Ot i tyle

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chodziło mi raczej, o coś mniej wyrafinowanego...że będąc po raz drugi, jednym z członków forum, poprzez polemikę ,będę miał swój symboliczny wkład w tworzenie charakteru tego miejsca. Ot i tyle

Skoro tak, to przepraszam. Zupełnie inaczej odebrałem Twoją wypowiedź. Myślałem również że może faktycznie jesteś kimś z przeszłości kto tu dawno temu był w zespole tylko pod innym Nickiem teraz występuje. Nie ważne,

Witaj, baw się dobrze

Sem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...