Skocz do zawartości
fucker2007

Wakacyjne wspomnienia z Grecji

Rekomendowane odpowiedzi

Powoli, nie przyśpieszaj, buduj napięcie

na razie jest genialnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno z najlepszych opowiadań jakie czytałem. Uprzejmie proszę autora o kontynuację.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka niespodzianka :) Z góry przepraszam za błędy, ale nie było czasu na poprawianie. Mimo wszystko mam nadzieję, że nie będzie się ciężko czytać.

Część 13

Promienie budzącego się słońca nieśmiało wpadały przez okno do pokoju. Poczułem poruszenie na łóżku. Majka się budziła. Starałem się posprzątać po tym co działo się w nocy ale wiedziałem, że tego co jest w środku pewnie nie uda się zamaskować.

• A co Ty mi w nocy robiłeś?! - zagaiła na dzień dobry moja ukochana.

• Trzeba było nie prowokować swoim zgrabnym tyłkiem to do niczego by nie doszło.

• Byłam zmęczona więc poszłam spać nie kontrolowałam tego co się ze mną dzieje podczas snu – odpowiadając przeciągnęła się i uśmiechnęła figlarnie.

• No to nie miej pretensji do mężczyzn, że nie potrafili się oprzeć takiemu widokowi. Ty nie byłaś świadoma i mężczyzna też może zgonić wszystko na nieświadomość spowodowaną seksualną żądzą.

• Mężczyzn?? Czyżby nasi znajomi też byli w to uwikłani?? - Zadając to pytanie speszyła się nieco.

Stwierdziłem, że nie mogę tego wszystkiego przed nią ukrywać. I obiecałem, że jeżeli ma ochotę to po śniadaniu wszystko jej opowiem. Kiwnęła z zaciekawieniem głową i zebrała się z łóżka, a ja zacząłem układać sobie w głowie jak jej to wszystko przekazać. Bałem się, że pewnie będzie mnie obwiniać, że dopuściłem do czegoś takiego...

A jednak byłem w błędzie. Majka oczywiście była zszokowana tym co się w nocy wydarzyło. Ale jak sama mówiła już wcześniej nie wiele brakowało aby do czegoś takiego doszło. Widziałem jak próbuje sobie cokolwiek przypomnieć ale jej pamięć nie była w stanie przywrócić jej chociaż jednego obrazka z minionej nocy. Trudno może lepiej, że spałam bo nie wiem czy odważyłabym się na to wszystko gdybym była w pełni świadoma.

Ten dzień mijał nam na odsypianiu i lenistwie. Nie chciało nam się wychodzić na plażę i krzątaliśmy się po hotelu. Czas pomiędzy posiłkami spędzaliśmy w basenie bądź na leżaku a na wieczór zaplanowaliśmy ponowną wizytę w saunie. Nie skłamałbym gdybym powiedział, że liczyłem na to iż spotkamy naszych hiszpańskich znajomych, ale tego dnia nie widzieliśmy ich nigdzie. Majka natomiast chyba była z tego faktu zadowolona bo mówiła, że wolałaby chyba nie spotkać ich dzisiaj bo czułaby małe zakłopotanie.

Nastał wieczór i po kolacji w szlafrokach i z ręcznikami pod pachą pomaszerowaliśmy do sauny. Kiedy przekraczaliśmy jej próg okazało się, że również dzisiaj nie będziemy w niej sami. Siedział tam bowiem już jeden mężczyzna. Przywitaliśmy się z nim słowem „Hello”. Uprzejmie nam odpowiedział ale nie zwracając na nas uwagi relaksował się dalej. Zaskoczyło mnie to, że nawet przez chwilę nie zatrzymał swojego wzroku na mojej ukochanej. To na mnie częściej zdarzało mu się spojrzeć.

Po relaksie w saunie przyszła kolej na rytualne schłodzenie ciała w basenie z zimną wodą. Tak jak minionego dnia z Hiszpanami tak dzisiaj towarzyszył nam nowy nieznajomy. Jednak w porównaniu do nich wydawał się być wycofany i stroniący od rozmów.

• Zapowiada się na to, że dzisiaj nie tylko dzień ale i wieczór spędzimy we dwoje. - Odezwała się z lekkim zawiedzeniem w głosie Majka.

• No widać, że ten Pan chyba nie jest zainteresowany nawiązywaniem nowych kontaktów.

• Ciekawe co z naszymi Amigos.

• Może też są zaskoczeni ostatnim rozwojem sytuacji i nie chcą nam wchodzić w drogę. - Odpowiedziałem

Po pobycie w strefie relaksu i zmianie odzienia udaliśmy się do baru. Widać było po nas, że po tym co do tej pory nas spotkało na tych wakacjach i dzisiaj chcielibyśmy przeżyć coś szalonego. Wszystko wskazywało jednak na to, że tego dnia będzie jednak ciężko o szaleństwa. Dowiedzieliśmy się bowiem, że dzisiejszego poranka odjechał turnus, którego uczestnikami byli nasi znajomi. Nie odwiedzaliśmy plaży więc nie spotkaliśmy też Kennetha.

Weszliśmy do baru. Od razu dało się odczuć, że rano z hotelu odjechał turnus. W barze panowały bowiem pustki. Poza jednym rodzynkiem. Tak tak, tym samym, który towarzyszył nam w saunie. Ten jednak dalej zamknięty był w swoim świecie i nie zwracał uwagi na nikogo.

• Jest i nasz nowy tajemniczy nieznajomy – powiedziałem.

• Dziwny jakiś... do tej pory spotykaliśmy tutaj osoby, po których z daleko można było zauważyć, że są na wakacjach. A ten tutaj jakby był za karę.

• Może nie jest tak otwarty jak południowcy i trzeba go po prostu „otworzyć” - stwierdziłem

• Ty już wczoraj otwierałeś ludzi więc może już wystarczy...

• Ojjj tam gdybyś nie spała pewnie by Ci się spodobało.

• Może tak, a może nie. Tego już się pewnie nie dowiem.

• A chciałabyś się dowiedzieć?? - zapytałem zaciekawiony

• Jak to jest z innym? - zapytała zaskoczona Maja

• Nom...

• Sama nie wiem. Z jednej strony podnieca mnie taka myśl. A z drugiej nie wiem czy potrafiłabym oddać się innemu facetowi. Bałabym się, że po wszystkim ubierze się i spojrzy na mnie z pogardą.

Sączyliśmy drinki a alkohol w nich zawarty ułatwiał nam rozmowę na tego typu tematy.

Czas mijał a my dalej byliśmy w trójkę w hotelowym barze. Wypity alkohol podziałał na nas na tyle rozluźniająco iż stwierdziłem, że czas odezwać się do naszego towarzysza.

Mężczyzna był nieco zaskoczony zaproszeniem do naszego stolika ale być może z grzeczności a być może z nudy zgodził się do nas dołączyć. Idąc zabrał ze sobą trzy drinki i zaczęliśmy pogawędkę. Okazało się, że Thomas bo tak miał na imię, przyjechał tutaj z Niemiec. Prowadził tam firmę usługową i w sumie na kogoś takiego nam wyglądał. Rozmawialiśmy na różne tematy aż w końcu Majka zapytała dlaczego jest tutaj sam. Przecież tacy przystojni mężczyźni powinni bawić się w takich miejscach z kobietami a nie spędzać wieczory w samotności. Thomas nieśmiało przyznał, że to raczej mało prawdopodobne u niego bo jest gejem, I przyjechał tutaj, żeby odpocząć i wyciszyć się po ostatnim nieudanym związku.

Majkę ale i mnie zaintrygowała informacja jaką nam przekazał. I ośmieleni alkoholem zaczęliśmy go dopytywać. Jak to się stało, że wybrał facetów? Czy miał kiedykolwiek kobietę? Jednak podobnie jak wczoraj zjawił się kelner i oznajmił, że zbliża się godzina zamknięcia. Nie mogliśmy dopuścić do tego, żeby ten wieczór się na tym skończył. Nasza ciekawość poznania lepiej takiej osoby była na tyle silna, że zaprosiliśmy Thomasa do nas. Tradycyjnie zrobiliśmy zapasy alkoholu i udaliśmy się do naszego pokoju.

Rozłożyliśmy się szybko na podłodze i drążyliśmy dalej temat homoseksualizmu naszego gościa.

• Czyli mówisz, że w ogóle nie interesują Cię kobiety?? - rzuciła kolejnym pytaniem Majka

• Potrafię dostrzec ich piękno ale nie czuję do nich pociągu seksualnego. Wiem, że wydaje wam się to dziwne ale tak to u mnie wygląda.

• Nie nie jest to dla nas dziwne ale pierwszy raz możemy poznać bliżej kogoś o innej orientacji. Stąd nasze dopytywania. I bardzo się cieszę, że nas odwiedziłeś. - Odpowiedziałem

• A byłeś kiedykolwiek z kobietą tak wiesz jeżeli chodzi o seks?? - Zapytała z wypiekami na twarzy moja ukochana

• W sumie jeżeli chodzi o seks to nie do końca. Kiedy jeszcze sam nie wiedziałem czego chcę spotykałem się z kobietami. Ale chyba dlatego, że jestem tak zaprogramowany jak jestem nie doszło nigdy do zbliżenia pomiędzy mną a kobietą.

• Niesamowite – Zaskoczona i podniecona tym co opowiadał nasz gość wymamrotała Majka.

• To by tłumaczyło dlaczego nie zwróciłeś w ogóle na nią uwagi w saunie i na basenie – dodałem śmiejąc się

• Majka jest piękną kobietą i to potrafię dostrzec. Ale jeżeli chodzi o pobudzenie seksualne to prędzej rzuciłbym okiem na Ciebie – podsumował z szelmowskim uśmiechem Thomas

Przyznam, że zakłopotała mnie nieco jego wypowiedź, a Majka aż się zachłysnęła ze śmiechu. Ponadto dało się u niej widzieć błysk w oku i wiedziałem, że zaraz zacznie coś kombinować. I nie myliłem się. Wypowiedź Thomasa była dla mojej ukochanej wyzwaniem.

Wyzwanie polegało na tym, że Majka postanowiła sprawdzić czy uda jej się podniecić naszego gościa. Ja nie miałem nic przeciwko. Sam byłem ciekawy co z tego wyniknie a poza tym podniecał mnie fakt, że moja ukochana zaprezentuje swoje wdzięki przed kolejnym facetem. Thomas okrasił jej zapędy bardzo szczerym i życzliwym uśmiechem ale powiedział, że nie wróży jej sukcesu. Majka rzuciła krótko, że nie podda się tak łatwo. Wstała, podeszłą do szafy. Wygrzebała z niej coś i udała się pewnym krokiem do łazienki. Puszczając oczko powiedziałą. - Zaraz wracam.

Nie minęły 3 minuty a drzwi łazienki się otworzyły a nich ukazała się moja ukochana w mega seksownym body i pończochach. Włosy miała spięte w kitę a wyraz twarzy ostrej suczki. Moim ciałem aż wstrząsnęło i poczułem mrowienie w podbrzuszu. Jak zaczarowany patrzyłem na nią. Thomas zaśmiał się i stwierdził, że nie ruszają go takie rzeczy. I faktycznie. Na moim członku można było już zauważyć pierwsze oznaki podniecenia a u niego nie działo się nic. Majki jednak to nie zniechęcało. Włączyła muzykę i zaczęła przed nami zmysłowo kręcić biodrami. Wydawało mi się, że jej taniec obudziłby nieboszczyka. Wypinała w naszą stronę tyłeczek zataczając nim okręgi potrząsając nim czasami co przypominało twerk.

Zaczynało mi się robić gorąco. Podniecenie ewidentnie brało górę nad moim ciałem. Nie interesowało mnie już to, że obok siedzi gej i to dla jego podniecenia to wszystko. Thomas dalej obserwował pokaz mojej ukochanej z uśmiechem a jego ciało wydawało się dalej nie okazywać żadnego podniecenia.

Majka zbliżyła się do niego i zaczęła go delikatnie muskać dłonią, a później ocierać się i przylegać swoim seksownym ciałem. Usiadła na nim okrakiem. Wiedziałem, że musi teraz czuć na sobie jej żar oraz nabrzmiewające do niesamowitych rozmiarów brodawki. Była plecami do mnie i mogłem dojrzeć jak jej myszka zaczyna robić się mokra i dzięki temu, że dosiadając go rozchyla nogi rozchyla także ją. Thomas położył dłonie na jej biodrach i powiedział – „I dalej nic.”

To podziałało na nią jeszcze bardziej motywująco. Zerwała z niego koszulę oraz spodnie. Naszym oczom ukazał się sporych rozmiarów ale spokojnie zwisający członek. Majka pochyliła się nad nim i wzięła go do ust. Widać było, że daje z siebie wszystko i stara się aby to był najlepszy francuz jaki mogłaby tylko wykonać. Ja korzystając z tego, że w moją stronę wypięty jest jej tyłek postanowiłem uklęknąć za nią i dać jej tez trochę rozkoszy. Dotknąłem jej cipeczki. Ta wydawała się płonąć i wręcz ociekała jej sokami.

Starania Majki zaczynały przynosić niewielkie efekty. Penis Thomasa nabrzmiał nieco. Ja postanowiłem się rozebrać do naga i zrobić pożytek z tego, że w moją stronę wypięty jest ten cudowny tyłek. Kiedy skończyłem ściągać z siebie ostatnią część bielizny poczułem na sobie wzrok naszego gościa. A Majka wydała jęk z zadowolenia. Wyjęła na chwilę jego przyrodzenie z ust i powiedziała:

• Widzę, że jednak nie jesteś całkiem obojętny na moje starania

Nie zauważyła chyba tego co zrobiłem. Klęknąłem za nią. Zacząłem masować jej cipkę swoim fiutem. Syknęła z rozkoszy. Spojrzała na mnie, a potem się odezwała:

• Oooo nie kochany. Dzisiaj jestem dla kogoś innego zarezerwowana. Podejdź tutaj proszę.

Przesunąłem się w ich stronę. Teraz w trójkę byliśmy bardzo blisko siebie. Tak ja jak i Majka dostrzegła, że moja bliskość zaczyna też działać na naszego gościa. Majka nie mogła przegapić takiej okazji. Ciągle ssając penisa Thomasa wzięła jego dłoń i położyła ją na moim przyrodzeniu. Oniemiałem. Nie spodziewałem się, że posunie się do czegoś takiego. Podniecony Thomas zaczął wykonywać posuwiste ruchy na moim fiucie i patrząc mi w oczy szukał mojej akceptacji. Postanowiłem póki co nie reagować. Nie chciałem przeszkodzić w wyzwaniu mojej ukochanej. Nie mogłem jej tego zrobić.

• Nooo i to mi się podoba. - Powiedziała zadowolona z siebie Majka.

Spoglądając na nią dostrzegłem, że jej usta błądzą po całkiem już sztywnym i wielkim penisie gościa z Niemiec. Usłyszałem jak sama do siebie powiedziała, że czegoś takiego nie może przepuścić. Uniosła głowę. Przysunęła się do Thomasa. Jedną rękę przełożyła za jego głowę oparła na szyi. Uniosła się delikatnie i zobaczyłem jak drugą nakierowuje jego członek na swoją mokrą muszelkę. I tak jakby w zwolnionym tempie zaczęła opadać w dół. Ręka Thomasa nie przestawała poruszać się na moim członku a zdawała się nawet przyspieszać i zaciskać na nim. Oczy naszego gościa przymknęły się na chwilę i jak zsynchronizowani razem z Majką wypuścili powietrze jak jego członek zaczął wdzierać się do jej wnętrza. Jak zahipnotyzowany wlepiałem w nich swój wzrok. Majka uniosła się na chwilkę tak jakby ułatwić lepsze nawilżenie się jego fiuta i opadła kolejny raz wciskając go w całości. Jęknęła głośno. Jej głos aż wydawał się być zachrypnięty. Thomasowi też znacznie przyspieszył oddech. Majka zaczęła znacznie przyspieszać. Jakby bała się, że jej kochanek zrzuci ja zaraz z siebie i to wszystko się skończy.

Poczułem jak mój członek zaczyna pulsować i wytrysnąłem na parę kochanków znajdujących się tuż obok. Krople spermy spływały po biodrze Majki i spoczywały na dłoniach Thomasa, które zaczęły się coraz mocniej zaciskać na skórze mojej ukochanej. W tej chwili ten akt przerodził się w baaardzo intensywny seks. Majka mocno ujeżdżała kolegę. Zaczęła szczytować piszcząc przy tym głośno. Aż zakręciło mi się w głowie... Jej orgazm wydawał się być bez końca. Trwało to i trwało i w momencie kiedy oddech Mai nieco się wyrównywał ciałem Thomasa szarpnął wstrząs a po chwili kolejny i kolejny. Trudno było zliczyć ile tego było. A z jego gardła wydał się wręcz zwierzęcy ryk.

Po wszystkim Majka ześlizgnęła się z naszego gościa i opadła na podłogę. Jej cipka była bardzo nabrzmiała a z jej wnętrza wylewały się ogromne ilości spermy. I tak niesamowity widok wydawał się być ukoronowaniem naszego pobytu w Grecji. Wiedziałem, że to co się teraz stało na zawsze pozostanie w naszej pamięci i te przeżycia trudno będzie czymkolwiek przebić.

Majka uśmiechnęła się delikatnie i wydała z siebie dzwięk:

• Udało się....

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noo, jak mi się wydaje, to pozostało im chyba z 9-10 dni wakacji. To co będzie dalej? Przyjedzie kolejny turnus? Może akcja z Kennethem się rozwinie? Pisz, pisz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...