Skocz do zawartości
fucker2007

Wakacyjne wspomnienia z Grecji

Rekomendowane odpowiedzi

jesteś sadystą :) doprowadzasz ludzi do wrzenia :) i przerywasz :( - nerwicy można się nabawić ;)

lekcje brałeś chyba u Hitchcocka, pisz i zaspokój nasze pragnienia :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Faust

Kawałek o nieznajomym, który posunął "na krzywego ryja" żonę szpakowatego rewelacyjny! Czekam na ciąg dalszy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część 8

Widok obcego mężczyzny tuż obok sparaliżował nas. Przed chwilą byliśmy świadkami jak pewne małżeństwo dopuściło do siebie nieznajomego mężczyznę, a teraz znajdowaliśmy się w podobnej sytuacji. Przed nami znajdował się facet, który bez żadnego skrępowania bawił się swoim przyrodzeniem patrząc na mokrą muszelkę mojej kobiety. Z jednej strony byłem wściekły, że wykorzystał naszą nieuwagę i zbliżył się tak blisko do nas z drugiej strony jednak podnieciła mnie ta sytuacja. Po raz drugi w niedługim czasie jesteśmy uczestnikami wydarzeń, które kiedyś nawet nam się nie śniły. Wyczuwałem też strach Majki. Obejmowała mnie kurczowo i słyszałem bicie jej rozkołatanego serca. Sam też zacząłem się tego wszystkiego bać. Nachodziły mnie myśli, że może to zbyt wiele, może powinniśmy udać się do hotelu. Ochłonąć bo w ciągu 48 godzin mieliśmy więcej przeżyć i wrażeń jak przez całe swoje życie.

Mężczyzna przed nami wydawał się nie przejmować naszą reakcją. Jedynym pozytywem w jego zachowaniu dla nas było to, że nie spróbował się do nas zbliżyć w momencie kiedy obserwowaliśmy seans naszych sąsiadów. Nasz podglądacz jest chyba nieco starszy niż początkowo mówiła Majka. Patrząc na niego z bliska można było stwierdzić, że ma około 45 lat, a może i więcej. Był dość silnym facetem, chociaż posiadał dość sporawy brzuszek, pod którym zwisał wspomniany już wcześniej przeze mnie nieco sflaczały penis. W takiej postaci nie robił zbyt dużego wrażenia. Za dość dużą moszną założony miał pierścień erekcyjny. Ogólnie był zadbanym facetem, nie unikającym również depilacji.

Z obserwacji i oceny naszego podglądacza wybiło mnie poruszenie mojej dziewczyny. Poczułem jak kładzie dłoń na mojej klatce piersiowej i zaczyna mnie nią delikatnie głaskać. Swoim zachowaniem sprawiła, że moje emocje troszeczkę opadły i chwilowo strach gdzieś uleciał. Chcąc jednak, żeby moja ukochana czuła się przy mnie pewnie i bezpiecznie zapytałem jej:

• Dobrze się czujesz kochanie?? Może chcesz wracać??

• Sama nie wiem. Rozpaliła mnie bardzo ta scena, którą mogliśmy obserwować za tymi zaroślami i miałam straszną ochotę kochać się tutaj z Tobą. Poczuć taką wolność, beztroskę ale troszkę zbiła mnie z tropu obecność tego faceta. Nie wiem czego on chce, na co liczy. Nie mieści mi się w głowie to wszystko co się tutaj dzieje. Ale podoba mi się taka wolność i jak już powiedziałam beztroska.

• To może nie będziemy na niego zwracać na razie uwagi i zrobimy mu małe przedstawienie?? Chyba, że masz jakieś obawy jeżeli tak to nie ma dyskusji i opalamy się dalej albo możemy wracać.

• Misiek... jestem tak podniecona, że nie wiem co z sobą zrobić, ale nie chce żeby macał mnie jakiś starszy obcy facet. Chociaż wczoraj i tak przełamaliśmy pewną granicę ale były troszkę inne okoliczności.

• Może dzisiaj uda nam się jakoś nad tym wszystkim zapanować.

Skończywszy do zdanie zacząłem czule i delikatnie całować jej szyję. Uwielbiała to. Miała bardzo wrażliwą skórę w tym miejscu. Zawsze wtedy łapała mnie swoją dłonią za włosy i nakierowywała moją głową na miejsca, które chciała mieć całowane. Na jej ciele bardzo szybko pojawiła się pierwsza oznaka podniecenia... gęsia skórka. Usiadła wygodnie na kocu podpierając się ręką, ugięła również nogi w kolanach, dzięki czemu miałem idealny dostęp do jej myszki. Nie czekając na zaproszenie zacząłem gładzić jej uda od tyłu. Sięgałem dłonią tyłeczka i drażniłem delikatnie totalnie zalaną sokami cipeczkę. Każdy mój dotyk kończył się drgnięciem jej ciała i zaciskaniem się palców jej dłoni w moich włosach. Nie tylko ja lubiłem od czasu do czasu szarpać ją za włosy. Ona też lubiła rozkopać mi czuprynę kiedy robiłem jej minetkę. Kontynuowałem zabawę drażniąc się z nią od czasu do czasu, zbliżając się blisko jej skarbu i w ostatnim momencie omijając go. Doprowadzało ją to do szaleństwa. Wypychała wtedy swój tyłeczek ku przodowi aby zetknąć się z moją ręką. Aby poczuć ją na najwrażliwszym miejscu na swoim ciele. Mimo wszystko nie pozwalałem jej na to. Szepcząc do ucha drżącym głosem:

• Kocham Cię...

• Ja Ciebie też kocham...

• Jesteś dla mnie najważniejsza. Zrobię wszystko, żebyś czuła się przy mnie wyjątkowo i żeby sprawić Ci jak najwięcej przyjemności.

• Na to liczę. - Odpowiedziała zalotnie Majka

Kończąc naszą konwersację rozchyliłem jej uda szeroko na boki. Mogłem teraz nie tylko czuć dotykając ale i widzieć jej piękną podnieconą cipkę. Jej łechtaczka była nabrzmiała i wydawało się, że można zauważyć jak pulsuje z podniecenia domagając się mojego dotyku. Płatki jej różyczki były szeroko rozchylone i lśniły jej sokami. Razem ze mną tym wyjątkowym widokiem mógł cieszyć się też nasz nieoczekiwany gość. Widać zresztą było, że to co widzi nie jest mu obojętne ponieważ to co ma między nogami zdawało się lekko rosnąć.

Ulżyłem mojej partnerce i zacząłem masować jej cipeczkę. Odpowiedziała na tym cichymi westchnieniami. Biodra tak jakby wbrew jej woli zaczęły unosić się i wykonywać okrężne ruchy. Po chwili takich pieszczot moja ukochana położyła się wygodnie na plecach. Jej dłonie wylądowały na piersiach i rozpoczęły delikatnie je ugniatać, szczypać sztywne ciemne sutki. Dla mnie był to hipnotyzujący obraz. Wydawało się, że nie paraliżuję nas już obecność podglądacza.

Ułożyłem się między jej nogami chcąc skosztować jej skarbu. Zbliżałem powoli usta do jej cipeczki. Zanim jednak ująłem ją w swe usta na zmianę dmuchałem i chuchałem w nią zimnym i gorącym oddechem. Jej jęki były coraz głośniejsze. W końcu zagłębiłem w niej swoje dwa palce biorąc jej pulsująca łechtaczkę w usta. Moja dziewczyna powoli zaczęła odpływać i tracić świadomość. Jej palce coraz mocniej zaciskały się na brodawkach podciągając je do góry. Kochałem obserwować jak poza moimi wysiłkami sama się też bawi ciałem.

Zataczając językiem kręgi na jej muszelce kontem oka zauważyłem, że nasz podglądacz zmienił miejsce i przeniósł się obok naszego koca, uklęknął w takim miejscu aby mieć lepszy widok na to co dzieje się pomiędzy jej udami. Spoglądał co chwilę na mój szalejący po łechtaczce język i coraz mocniej masował swoją, coraz większych rozmiarów pałę. Ja ponownie wsunąłem w nią palce. Z każdym ich ruchem czułem zbliżający się dużymi krokami orgazm. Uznałem, że dam jej tą satysfakcję i coraz mocniej naciskałem na jej przednią ściankę pochwy i po kilku chwilach wspólnie z naszym gościem byliśmy świadkiem niesamowicie silnego orgazmu. Krzyk mojej ukochanej zapewne był słyszalny w promieniu kilkudziesięciu metrów. Na moją dłoń wytrysnęła spora ilość jej soków co było rzadkością, a jej cipka rytmicznie pulsowała zaciskając się na moich palcach. Opadliśmy z sił ja ułożyłem się między jej nogami, które wyprostowały się, żeby dać im chwilę odpocząć.

Kiedy trochę odsapnęliśmy usłyszałem, że majka wstaje i na czworaka zmierza w kierunku mojego tyłka.

• Odwracaj się na plecy! Zająłeś się w wyjątkowy sposób mną to ja teraz zajmę się Tobą.

Oszołomiony obróciłem się na plecy. Zmieniając pozycję dojrzałem, że nasz nieznajomy wyciągnął rękę chcąc dotknąć przemieszczającą się Majkę. Nie udało mu się to a i o dziwno nie zrobiło to na niej wrażenia. Uklęknęła między moimi nogami i sprawnie wzięła mój sprzęt do ust zaczynając szalony taniec na jego główce. Z wrażenia aż zakręciło mi się w głowie. Czułem się jak odurzony. Jej wyeksponowany taką pozycją tyłeczek przykuł uwagę naszego towarzysza. Uklęknął za moją partnerką. Ujął w dłonie swój sprzęt i zaczął mocno się masturbować. Jej tyłek poruszał się zachęcająco w rytm tego jak obrabiała moją pałkę. Otępiony podnieceniem nie zwracałem na to większej uwagi. Nie chciałem przerywać tego co Majka ze mną robiła.

Wiedziałem jednak, że podglądaczowi nie wystarczy sam widok, że będzie chciał coś więcej. Na urzeczywistnienie swoich myśli nie musiałem długo czekać. Obcy ponownie zbliżył swoją dłoń do tyłeczka mojej kobiety. Zbliżając się jednocześnie do nas, tym razem dopiął swego i udało mu się jej dotknąć. Majka nie przerywając połykania mojego sprzętu próbowała uciec ze swoim tyłkiem. Starszy mężczyzna jednak nie dawał za wygraną. Ponownie złapał ją za tyłek szukając od razu jej muszelki. Ukochana kolejny raz chciała uciec kręcąc tyłkiem lecz tym razem jej się to nie powiodło. Podglądaczowi musiało udać się też włożyć w nią palce bo Majka westchnęła. Podniosłem trochę głowę, żeby mieć na wszystko nieco lepszy widok. Ujrzałem jak starszy pan ze sporawym brzuszkiem jedna ręką mocno pracuje na cipce mojej kobiety a drugą wali sobie konia. Jego sprzęt był już naprawdę okazałych rozmiarów. Jego główka powoli robiła się aż czarna po czym można było wnioskować, że jest już przygotowany na coś więcej.

Majka jakby wyczuwając to wszystko uwolniła się od niego. Uniosła swoje ciało i przeszła nade mnie. Byliśmy w pozycji 69. Kolejny raz mogłem cieszyć się smakiem jej skarbu jednocześnie oddając swojego penisa pod opiekę jej ust. Zastanawiałem się co z naszym obserwatorem. Czy zdenerwowany zaistniałą sytuacją odszedł sobie czy podejmie jakąś próbę zbliżenia się do mojej partnerki. Przyssałem się mocno do jej muszelki. Majka ponownie mocniej oddychała. Chwilami można było czuć jej konwulsyjne ruchy oznajmiające powolne zbliżanie się kolejnego orgazmu.

Niespodziewanie przed moimi oczami pojawił się nabrzmiały znajomo już wyglądający fiut. Starszy facet ponownie się przemieścił i widać uparcie podążał za tyłeczkiem mojej pięknej kobiety. Podjął kolejna próbę. Położył dłoń na jej tyłeczku. Tym razem Majka zamroczona zbliżającym się orgazmem nie zareagowała. W mojej głowie zakotłowało się jak poprzedniej nocy kiedy Majkę masował nasz czarnoskóry przyjaciel. Znowu nie wiedziałem jak zareagować. Czy przerwać wszystko tak jak ostatnio, czy pozwolić żeby życie napisało samo scenariusz dalszych wydarzeń. A zebranie myśli nie ułatwiała Majka, której praca zaczęła wywoływać u mnie coraz większe doznania. Nasze oddechy znacznie przyspieszyły. Starszy kolega złapał za swoje przyrodzenie i dotknął nim tyłka mojej ukochanej. Drgnęła ona dość znacznie. Ale nie wiedziałem czy jest to wywołane strachem czy może podnieceniem. Ja dalej kontynuowałem swoją minetkę. Jej tyłek rytmicznie poruszał się na moim języku do przodu i do tyłu co skrzętnie wykorzystywał nasz towarzysz coraz mocniej obijając się o jej tyłek.

Objąłem Majkę rękoma za biodra, chcąc mocniej napierać językiem na jej łechtaczkę. Zrozumiała ona bez słów co mam na myśli i pomagając mi sama rozszerzyła nogi dzięki czemu mogłem z większą siłą ją stymulować. Ułatwiło to również dostęp do jej skarbów dla naszego podglądacza. Masturbując się dalej jeździł on swoim sprzętem pomiędzy jej rozchylonymi pośladkami. Nie chcąc napotkać ustami na jego żołądź odsunąłem głowę zastępując język palcami i kontynuowałem swoją pracę. Obcy od razu to zauważył i coraz śmielej sięgał Majki otworków. Kolejny raz miałem okazję zobaczyć jak soki mojej dziewczyny łączą się z sokami obcego faceta. I znowu wywołało to u mnie niesamowite podniecenie. Maja czując, że moje przyrodzenie mocno się naprężyło przyspieszyła ruchy i wywołała u mnie potężny orgazm. Z wrażenia aż pociemniało mi przed oczami i kiedy wzrok powrócił, zobaczyłem jak z ust mojej ukochanej wyciekają strugi białej spermy. Starałem się nie przerywać stymulowania jej muszelki. Czego Majka ewidentnie też oczekiwała. Wiedziałem, że chce ponownie poczuć na sobie spazmy rozkoszy. Przyspieszyłem ruchy ręką. Jej zgrabna tyłek znowu zaczął się kołysać obijając się o fiuta podglądacza. Wydawało mi się, że było jej już to obojętne, że może podniecenie i przyjemność była dla niej ważniejsza. To wszystko było jak woda na młyn dla obcego. Chwycił on swojego kutasa w rękę i coraz mocniej zaczął rozchylać wargi sromowe masowanej przeze mnie cipeczki zagłębiając się w niej delikatnie.

Jednak tak jak poprzedniej nocy dla mnie było to jeszcze zbyt wiele. Odezwałem się do niego mając nadzieję, że zrozumie co chce mu powiedzieć: