Skocz do zawartości
impish

NIetypowe Walentynki

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie macie plany, marzenia, pomysły na nadchodzące Walentynki?

Oczywiście chodzi o takie, które jesteście gotowi zrealizować w najbliższy weekend ;)

Mój jest następujący: na dobry początek wieczoru wybieram się do kina z jakąś hotką lub parą / małżeństwem. Wydaje się, że odpowiedni repertuar to "50 twarzy Grey'a", który ma premierę w piątek.

Po seansie lekka kolacja po której przenosimy się do pokoju hotelowego lub do mieszkania / domu (nasze, moje). Łagodna muzyka, zapalone świece, lamka wina. Słowem - klimat sprzyjający do dalszej zabawy. 

Potem zmysłowy masaż, kobiece ciało śliskie i błyszczące od oliwki do masażu.

Oczywiście nie chodzi o odgrywanie gotowego scenariusza - jest miejsce na wasze pomysły, inicjatywę.  

To raczej tylko baza do rozwijania tego co może być dalej.

:)

A może ktoś chce spróbować właśnie tak?! Zainteresowani?

Napiszcie o swoich pomysłach - hotkowych, rogaczych, ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś chce spróbować właśnie tak?! Zainteresowani?

A może chciałbyś dostać karną grupę za przemycanie ogłoszeń w publicznym temacie? Zainteresowany? Bo jeśli nie, to radzę TEGO akurat wątku nie ciągnąć, a skupić się na ogólnych pomysłach pozostałych Użytkowników.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak wbrew pomysłowi wątkodawcy. Walentynki tylko i wyłącznie we dwoje, ja wiem że pomysł z USA, ja wiem że tak jak wszyscy, ale kurde, taka atmosfera się udziela i niech to szlag, rzadko kiedy płynę pod prąd, ale tym razem, no cóż :)

Co do 50 Twarzy Greya to no comment :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...