Skocz do zawartości
pilotlot

Masaż dla Niej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. 

Widzę, że nikt nie chce pomóc czy podzielić się wrażeniami w sprawach masażu erotycznego dla kobiet...

Odnośnie mojego ostatniego wpisu na forum niestety nic się nie wydarzyło, choć miałem pochowane i przygotowane zadania do wykonania kiedy mnie nie będzie, ale moja narzeczona była chora (tak jak ja dziś), więc nic nie mówiłem zadania pochowane sprzątnąłem i do dziś są schowane i czekają na lepszą godzinę. W sprawach masażu dawno z nią nie rozmawiałem chociaż myśli mnie te troszkę zajmują więc z powrotem wracam do tematu. Może ktoś pomoże :). Mianowicie za miesiąc nasz ślub. Kiedyś powiedziałem jej, że przed ślubem chce aby ten masaż się odbył.... Niestety czas przygotowań zajmuję mnie i narzeczoną wiec nie mogę nic wymyśleć Choć po ślubie będziemy mieli podróż poślubną w Polskę do jakiegoś SPA w górach pewnie. Więc tam myślałem załatwić taki masaż mojej już wtedy żonie. I pytanie do Was? Czy ma ktoś podobne przeżycia? Albo jak załatwić jej taki masaż w hotelu? Czy to ma być osoba spoza niego, czy może porozmawiać z osobami które w nim masują, czy nie zgodzili by się na taki masaż dla mojej przyszłej żony...

Zamieszczam link jak wyobrażam sobie taki masaż.

http://www.xvideos.com/video6101794/bela_massagem_

Jest coś też innego co już wogóle chciałbym aby się odbyło, ale nie wiem czy na taki masaż K się zgodzi...

http://www.kindgirls.com/video/conny-tantra/172/

Ja nie mam nic przeciwko takim masażom dla niej i mam nadzieję, że ona to czuje. Chciałbym aby tego dnia wyszła mega szczęśliwa i wyluzowana kolejnymi orgazmami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chętnie i ja bym popatrzył jak moja żonke tak masuje a może i pomógł bym masować...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa opcja. Pierwszy film bardziej mi się podoba. Nie dlatego, że są to dwie kobiety ;) Chodzi o to, że zachowana jest relacja masażysta - masowany. Masowany poddaje się temu, co robi masażysta. On decyduje i kieruje tym, co się dzieje. Nie potrzeba "przewodnika dla jego ręki". To jego zadaniem (jej w tym wypadku) jest obserwowanie zachowań masowanej osoby i prowadzenie masażu tak, żeby był on jak najbardziej przyjemny.

Bardzo chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, nawet jeśli miałoby się skończyć tylko na samym masowaniu ;) Starałbym się jednak rozpalić panią tak, by miała ochotę na wiele więcej, niż sam masaż ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ty czekasz do slubu. Szukasz jakis masazystow. Zacznij sam to robic. Obejrzyj jakis film na np .Hegre- Art.com: Massages. Poszukaj filmu yoni massage iGwarantuje ci że kobieta odleci. Moja uwaga rób wszystko bardzo powoli, nie spiesz się masuj długo i cierpliwie zanim zaczniesz masować yoni. Zadbaj o nastrój i klimat. Używając potem palców. Rozgrzejesz ją do czerwoności

Gwarantuje.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff...przebrnąłem przez cały temat :)

Może na początek od strony technicznej:

Gdy będziecie w hotelu, który ma własną strefę SPA nie ma szans na to żeby ściągnąć sobie masażystę z zewnątrz.

Masażyści zatrudnieni na miejscu mają wiele powodów żeby nie wchodzić w takie układy, wobec czego szanse na to, że się ktoś zgodzi są ciągle bardzo małe, szczególnie jeśli będziesz propozycje składał Ty sam, a nie żona albo wspólnie.

Poza tym masaż nie wydaje się dla żony szczególnie atrakcyjną opcją - tak jak pisal Sem wcześniej moim zdaniem masz wszystkie odpowiedzi między wierszami, wydaje mi się, że dziewczyna oczekuje od Ciebie bardziej dominującej postawy - chce kary w łóżku to jej taką spraw: zwiąż ją, zaknebluj i użyj dla własnej przyjemności :) Jeśli miałbym strzelać to właśnie klimaty gdzie ona jest "dawcą" bardziej ja mogą jarać niż masaż erotyczny gdzie zdecydowanie jest "biorcą".

Jeżeli mam rację i uprzesz się na masaż to możesz to zaaranżować tak, że będzie on dla niej bardziej karą niż nagrodą.

Zacznij ją sam masować (nie erotycznie - normalnie) twierdząc, że to Cię interesuje, pozytywnie wpływa na ciało i umysł itd itp po czym po kilku masażach poinformuj ją, że jakoś drętwo Ci to idzie i przyjdzie kolega, który pokaże co należy robić i jak - oczywiście na żonie jako modelce ;) I wtedy -  niech się dzieje co chce :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...