Skocz do zawartości
pilotlot

Masaż dla Niej

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam na yoni, rozczarowana, a może miałam zbyt duże oczekiwania.

Może trzeba mi "materiału porównawczego" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam na yoni, rozczarowana, a może miałam zbyt duże oczekiwania.

Może trzeba mi "materiału porównawczego" ;)

Bardzo bym Cię prosił o rozwinięcie tematu ;)

Przeczytałem kilka ogłoszeń dotyczących Yoni bo chciałem taki masaż zorganizować dla Myshy. Niestety odbieram te ogłoszenia jak sensualne pierdolenie prawiczka skrzyżowane z ofertą burdelu... Żadne z nich mnie nie przekonało i chyba prędzej poszukałbym amatorskiego masażu. Ale faktem jest, że ja dość specyficzne zwierze jestem i oceniam bardzo subiektywnie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :)

Dawno mnie tu nie było, ale oczywiście temat u mnie w głowie nie umarł. Dlatego postanowiłem opowiedzieć co u nas i jak sytuacja dalej się toczy. Mianowicie partnerka ,jak była odsunięta w sprawach seksu, tak jest nadal. Rozmawialiśmy parę razy o masażu lecz na chwilę obecną ona to absolutnie wyklucza. W związku z tym szukam innych opcji, które otworzą ją bardziej na sferę intymną. Ostatnio byliśmy razem na imprezie, gdzie w czasie powrotu nocą do domu autobusami i piechotą poprosiłem ją o zdjęcie bielizny z pod sukienki. Z małym trudem, ale uczyniła to. Było fajnie, ale nie widziałem u niej jakiś spektakularnych chwil, choć wiem, że w głowie już coś się pojawiało. Po tamtej sytuacji postanowiłem działać w inny deseń. Mianowicie wymyślam jej zadania. Jakie? Zadanie Pierwsze do realizacji czas 2 tygodnie. Masaż swojej "brzoskwinki" czymkolwiek, najlepiej jakimś fajnym przedmiotem w pracy w toalecie. Kara? Szykowanie porannych śniadań przez tydzień zarówno w domu jak i do pracy.... Jakie wielkie było jej zdziwienie, jak poinformowałem, że czas już upłynął i kara musi się odbyć. Zadania nie wykonała, ale bardzo mnie prosiła o jeszcze jeden dzień. nie zgodziłem się i co dzień budziłem ją do porannego śniadania. :)

Przyszedł czas na drugie zadanie, którego również nie wykonała. Kara? Układanie ubrań w mojej szafce, gdzie uwierzcie jest ich multum i nie są zbytnio poukładane. Zadanie zaś dotyczyło odwiedzenia sex shopu i zakupu wibratora, jaki jej najbardziej pasuje. 

Ubrania są już poukładane w związku z tym kolej na 3 zadanie.

3 zadanie będzie lżejsze, żeby zachęcić ja do działania. Nagie zdjęcia w przymierzali w sklepie. Kara? Jeszcze się nad tym nie zastanawiałem. Obiecałem jej również, że jak w końcu wykona pierwsze zadanie, to będzie mogła wybrać nagrodę dla siebie związaną ze mną w łóżku. Ona zaś stwierdziła, że bardzo by chciała aby te kary były związane z nią w łóżku. Pomyśle zobaczymy. Wolę kary, takie, które zmotywują ją do działania i pokażą ten fajny erotyczny i ekstremalny świat, który da jej na pewno wiele rozkoszy. A kary są ściśle związane z tym czego ona nie lubi robić. Może to pomoże.

Dzielę się z wami tym bo liczę na Wasze zdanie w temacie, bo na razie rozmowa mało daję. Wymyślam różne cuda, tak jak wcześniej napisałem, aby dać jej jak najwięcej z tego życia intymnego, żeby zawsze po stosunkach miała pełną satysfakcję z rozkoszy, ale również z tych nie planowanych i planowanych chwil nieszablonowych. 

Mam też pomysł na następne zadanie... Mianowicie zapytałem, czy zgodzi się na sesję zdjęciową ero. Ja ją będę robił, na pamiątkę, bo wiadomo czas leci, a my się zmieniamy. Kiedyś będzie miło, spojrzeć na zdjęcia jacy byliśmy młodzi :) Zgodziła się, a za zadanie poproszę ją o wrzucenie jej zdjęcia na to forum. Sama wybierze które, założy temat w galerii hot, zobaczy, jak wiele ludzi nastawionych jest do tych spraw pozytywnie i nie boi się bawić swoją intymnością, czy też powie jej pozytywnie o jej ciele, bo na prawdę jest EKSTRA :):):).

Co powiecie na te tematy? Sorry, że tak dużo, ale trochę nazbierało się tego .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie sądzisz że już Ci podała wszystkie odpowiedzi na tacy między wierszami? Wymyśl takie zadanie, którego nie da się wykonać. I ją należycie "ukaraj" w łóżku. Może trochę "nie bądź sobą" hmm?... No wiesz, nagle coś w Ciebie wstąpiło. Zbyt wiele analizujesz, przetwarzasz. Spraw jej emocji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie sądzisz że już Ci podała wszystkie odpowiedzi na tacy między wierszami?

Dzięki za odpowiedź w temacie, a mógłbyś wyjaśnić jaśniej o.co.dokładnie.chodzi???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o.co.dokładnie.chodzi???

Ano, o to...

Obiecałem jej również, że jak w końcu wykona pierwsze zadanie, to będzie mogła wybrać nagrodę dla siebie związaną ze mną w łóżku. Ona zaś stwierdziła, że bardzo by chciała aby te kary były związane z nią w łóżku.

Pozdrawiam,

Sem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pilotlot - spiesz się z tymi karami, bo w październiku po ślubie nie wiem czy Ci tak chętnie będzie te śniadania robić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem Dzięki za podpowiedź. Właśnie mi trochę zaswitalo w głowie co można zrobić. Dzięki takim pomysłom, u mnie w głowie rodzą się następne, dzięki czemu obudzę, albo wypuszczę z niej te pokłady intymności... :-) Ktoś, coś jeszcze podrzucić w temacie, jak trochę rozpuścić moja kotkę??? ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej.

Dzisiaj "wielki-mały" dzień dla mojej kochanej koteczki :)

Idę dzisiaj grać w piłkę, ona zaś zostaje w domu. Zaplanowałem szereg zadań etapów do wykonania, które mam nadzieję rozpuszczą ją trochę, a przede wszystkim zasieją trochę ziarenek do etapu masażu, albo kto wie czego innego.... :) Jutro postaram się wszystko opisać co było, jakie zadania i w ogóle... Może jakieś zdjęcia też podeślę :)

:D:D:D:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...