Skocz do zawartości
pilotlot

Masaż dla Niej

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka. Mam 25 lat i moja druga połówka, nniedługo żona również. Tworzymy od 7 lat udany związek, bardzo ją kocham i świata poza nią nie widzę. Chciałbym dać jej wszystko czego tylko będzie oczekiwać i nie oczekiwać :-) I tu pojawia się problem. Mianowicie wyjaśniam. Wiem co to za forum i pisząc tu po paru miesiącach obserwowania pomyślałem, że znajdę odpowiednie osoby, które mi podpowiedzą co zrobić i co dalej. Moja druga połówka to piękna, ciemna blondynka, o super figurze, ustach jak malowane, podejrzliwych oczach, oraz pięknych kraglych i jedrnych piersiach co chyba nie wie ale najbardziej mi się w niej podobają. W łóżku spotykamy się od samego początku związku... Ja nie miałem nikogo przed nią, ona zaś miała jakiegoś gościa, ale krótko i z tego co mi mówiła seksu z nim nie uprawiala choć jakieś dorosłe zabawy z nim przeżyła. Co do spraw lozkowych ja należę do krótko dystansowcow i za sprawą podniecenia do niej szybko dochodzę. Jej ciało i wszystko tak mi się w niej podoba i mnie grzeje ze ja po paru minutach juz dochodzę. Mimo że już 7 lat minęło to nic.w tej.kwestii się.nie zmienia. Po alkoholu tylko mogę dużo dłużej, ale że rzadko jestem pod jego wpływem to może tylko parę razy było dłużej. Troszkę palcem spróbuję ja popiescic i z tego są nieraz korzyści a mam wrażenie ze tego ona nie oczekuje. Ona chciała by długi i namiętny seks w którym dojdzie parę razy i z zadowoleniem zaśnie w moich ramionach. Na chwilę obecną dać.jej tego nie.mogę, ale chciałbym żeby.mogła przeżyć intymna historie tak jak nigdy w życiu jeszcze tego nie miała. Wracając jeszcze do niej w łóżku jest niesamowita. Jest spełnieniem męskich wyobraźni. W miłości francuskiej jest mistrzynią, klasycznie jej ruchy stopilyby arktyczny lód, jęk, przeżywanie rozkoszy, pieszczenie na początku, gra wstępna i jej rola w łóżku.jest na.6... No właśnie. I za to chciałbym ją wynagrodzić.i dać jej.coś.na co zasługuje... Prawdziwy orgazm, połączony z ekstrema, czyli obecnością innego faceta. Chce ja w ten sposób docenić i w ogóle, a skoro piszę to tu to znaczy, że chciałbym sam aby ona to przeżyła i doświadczyła. Mi też to sprawiło by to przyjemność... W związku z tym chciałbym aby poszła na masaż tantryczny, tzn Yoni. Masaż całego ciała z częściami intymnymi. Wiem jak przeżywają kobiety takie spotkanie i jak.z tamtad wychodzą. Pełne rozkoszy i zadowolenia. Rozmawiałem z nią na ten temat ale nie mam jednoznacznej odpowiedzi. Kiedyś powiedziała, że spróbuję, teraz ze chce.tylko ze mną uprawiać seks i żadne takie praktyki nie wchodzą w grę. Ja mam wrażenie ze w sprawach seksu ma jakieś skryte myśli którymi nie chce.się.powdzielic myśląc że ja.myśląc że ja na to się.nie.zgodzę, albo że źle o niej pomyślę. Ja zawsze jestem na tak bo chce jej cały czas sprawiać przyjemność. Wiem, że się mastorbowalamastorbowala, ale.jak nie wyciągnę tego od niej to mi nie powie. Nie chciała mi powiedzieć o szczegółach z tym gościem, o tym ze na początku nie miała orgazmow, o tym ze kobiety myślą jak to jest z innym i w jaki sposób i o jeszcze innych rzeczach. W sprawach seksu wszystko trzeba z niej wyciągać. A wiem i widzę w niej ze jeśli chodzi o te sprawy to jest mistrzynią, ale ukrytą i skryta. W związku z tym zadaje pytania... 1 jak porozmawiać z nią i przekonać do takiego masazu... 2 jak wytłumaczyć ze ja nie mam nic przeciwko, a sam chciałbym jej sprawić masaż przez innego faceta,sprawiając jej przyjemność... 3 Jak otworzyć ja na rozmowy o sprawach seksu i wszystkich pochodnych z tym związanych, na co ona wszystko jest zamknięta.... Proszę o podpowiedzi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja myśle że podstawą jest rozmawawiać jak najwięcej , najlepsza jest szczera rozmowa, i jeśli ma do Ciebie zaufanie to Ci powie co jej tak naprawdę siedzi w głowie, czasem kobieta nawet i by chciała ale boi się reakcji faceta, więc jeśli z góry dasz na to pozwolenie to muszę łańcuchy puszczą i dowiesz się co kobietce tam w głowie siedzi :) a jeśli naprawdę nie ma na to ochoty i chce to robić tylko z Tobą to absolutnie nie ma co namawiać bo nikt z tego przyjemności mieć nie będzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Całkowicie zgadzam się z SilesiaFun. Podstawą jest rozmowa, szczerość i budowanie zaufania. U nas ponad 2 lata rozmawialiśmy o naszych fantazjach. Na początku nieśmiało I bardzo ostrożnie, z czasem gdy zaufanie wzajemne wzroslo bariery się przesuwaly i fantazje robiły się coraz bardziej wyuzdane i gorace. Az doszliśmy do realizacji bo oboje uznaliśmy że tego chcemy i byliśmy pewni że to umocni nasz związek. Moja rada jest prosta delikatnie prowokuj rozmowy ale do niczego nie zmusza i nie przekonuje na sile a z czasem efekty się pojawią :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram wypowiedzi przedmowcow ale jednoczesnie zwracam uwage na fakty.

Faktem jest , ze jestes mlodym czlowiekiem z dlugim juz stazem malzenskim. W tym czasie stwierdziles , ze jestes "krotkodystansowcem" i nie wystarcza to na pelne zaspokojenie zony.

Mysle , ze od tego trzeba zaczac a nie od poszukiwania zastepcy. W wieku 25 lat Twoj poziom testosteronu i mozliwosci seksualne naleza do najwyzszych.

Powinienes zrozumiec , ze kilkuminutowy seks nie kazdej kobiecie odpowiada, zwykle potrzebuje ona tego duzo ,duzo wiecej. Powinienes sie na tym skoncentrowac i uprawiac seks godzine, dwie , trzy. Wtedy zobaczysz efekty.

Wiem co mowie.

Kiedys mialem taka dziewczyne ,ktora sie obnosila ze swoim niezadowoleniem i twierdzila , ze jej zaden facet nie przerznie do konca.

Pomyslalem sobie : sprobujemy. I coz sie stalo ?

Po moich chyba 4 wytryskach i 3 godzinach rzekla zadowolona : teraz to mozesz robic ze mna co chcesz ! Wiesz co znaczy takie pozwolenie u kobiety ? Ze rzeczywiscie mozesz zaczac z nia wyczyniac wszystkie cuda a nie tylko grzeczny seksik.

Uff , ja ledwo dyszalem ale bylem 20 lat starszy od Ciebie i szczesliwy , ze znowu dalem rade KOBIECIE !

Mowie o tym tylko dlatego , ze powinienes popracowac nad soba i swoim przedwczesnym wytryskiem i swoja wytrwaloscia.

Pamietaj , ze po pierwszym razie powinny byc nastepne. U zony pierwszy Twoj wytrysk to dopiero rozgrzewka i u Ciebie tez tak byc powinno.

Zona wcale nie bedzie szczesliwa kiedy w przyszlosci stwierdzi , ze sa faceci ktorzy potrafia ja zaspokoic na rozne sposoby , nie tylko przy pomocy masazu Yoni.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem, że pomocne są Wasze opinie i trochę zaczynam myśleć inaczej... Na pewno rozmowa jest ważna, ale tu jest pewien problem. Na każdy mogę z nią pogadać, ale gdy dochodzi do tematu sexu to tak szybko jak się zaczął tak szybko się kończy... Ona jest skryta w tych tematach i coś więcej to mogę z nią pogadać jak jest po %%% :-D Druga sprawa to będziemy w związku małżeńskim ale w październiku. A od 7 lat jesteśmy w związku. Trzecia to ostatnia opinia bardzo długiego seksu... Ja po wszystkim nie mam ochoty na więcej i możliwości.... Jak ja to zrobię kolejny raz???? NIE WIEM. Są w sb Walentynki. Bilety kupione na Greya... Ona na to czeka, a książki jego bardzo lubiła czytać... Umówiłem się z nią ze do kina nie założy bielizny... B-) Postaram się, aby.było w tym dniu wszystko cacys, kino kolacja, a potem spróbuję jakoś dłużej. W końcu kto nie próbuje ten nie będzie wiedział... A Was proszę o kolejne podpowiedzi i opinie w temacie :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia to ostatnia opinia bardzo długiego seksu... Ja po wszystkim nie mam ochoty na więcej i możliwości.... Jak ja to zrobię kolejny raz???? NIE WIEM. Są w sb Walentynki. Bilety kupione na Greya... Ona na to czeka, a książki jego bardzo lubiła czytać... Umówiłem się z nią ze do kina nie założy bielizny... B-) Postaram się, aby.było w tym dniu wszystko cacys, kino kolacja, a potem spróbuję jakoś dłużej. W końcu kto nie próbuje ten nie będzie wiedział... A Was proszę o kolejne podpowiedzi i opinie w temacie :-)

Jest juz pierwsza dobra oznaka : to to , ze jestes gotow czerpac z doswiadczenia innych . To bardzo wazne.

Musiasz psychicznie otworzyc swoja zone (przyszla) bo ona zapewne traktuje Ciebie jako konserwatyste w tematach seksu a sama fantazjuje do woli. Jesli bedzie wiedziala , ze moze sobie na wiecej pozwolic bo Ty masz tez takie i inne fantazje to powstanie wazna nic porozumienia. Powinniscie swobodnie rozmawiac na "te" tematy.

Sprawa dlugiego seksu jest wazna bo z racji Twojego wieku nie ma ku temu zadnych przeszkod. Sa srodki pomocnicze ale ja bym jednak radzil wczesniej zwrocic sie o porade do dobrego lekarza seksuologa .

Moze jest jakis problem organiczny ? Niech przebada i wyda diagnoze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seans w kinie? "Zwiedzanie toalety" w trakcie seansu to super sprawa. Co tam film, sex w toalecie kina wspomina się dłużej...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nas nie znacie :-) Może to ulatwiloby znaleźć jakieś rozwiązanie ;-) Chodzi o to ze ha w sprawach seksu jestem bardzo otwarty i w ogóle mógłbym z nią i z innymi rozmawiać do woli. Ona z koleżankami tez. Ale gdy pojawia się.facet to już.jest cichutka. To że w głowie pojawiają jej.się.różne.kosmate myśli to jestem pewien. Ale ona je dusi głęboko :-) Ze swojej strony mówiłem jej ze mam.taka fantazje ze pójdziemy na masaż erotyczny. Zostawię ja sam na sam, żeby nie krepowala się. Masaż będzie erotyczny zaś masażysta facet. Ona kiedyś pytała co będzie jak.jej się to spodoba... Ja odpowiedziałem ze to dobrze. Wszak o to chodzi. Nie zgodziła się. Później jak jeszcze raz z nią rozmawiałem jakiś czas temu powiedziała ze się zastanowi... :-) Próbuje ją trochę otworzyć na sferę seksualną. W sb jak byliśmy w klubie poprosiłem aby zdjęła biustonosz w łazience i tańczyła bez w samej bluzce. Zgodziła się. Myślałem że Pójdzie do łazienki, ona zaś uśmiechnęła się i powiedziała ze jak chcę to żebym sam jej zdjął tu i teraz. Byliśmy w środku na sofach. Uczyniłem to i do końca nocy bawiliśmy się bez. Skutki jej sterczaly przez bluzkę ale wszystko było ok :-) Co do długiego stosunku, zauważyłem u siebie ze jak wszystko idzie szybko i w ogóle, kochamy się raz na tydzień. Zaś jeżeli np pokochamy się ddłużej bo np wypije ze znajomymi i dłużej dochodzę to następnego dnia znów chce kochać się, gdzie po normalnym seksie czas oczekiwania min 7 dni...

Sorry za błędy. Piszę szybko z telefonu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nas nie znacie :-)

Szkoda, że nie zauważyłeś ile forumowych spotkań/zlotów się odbywa.

Od imprez w większym gronie do kameralnych spotkań na piwo w pubie, dla każdego coś miłego :)

Aha, do kina też forumowo chodzimy. Może pokażesz Żonie Forum?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że widziałem. Noszę się z zamiarem pokazania jej tego forum, ale wcześniej obiecałem sobie, że zasieje jej tych popularnych na forum ziarenek. Niech kielkuja, zobaczymy co z nich wyrośnie. Owocem tych ziarenek ma być masaż Yoni :-) Zobaczymy co dalej z tego będzie... Ktoś z Forumowiczów był z partnerką na masażu erotycznym dla niej??? Macie.jakieś doświadczenia i opinie w temacie???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...