Skocz do zawartości
metfryt

Kosmetologia twarzy- przestroga dla panow

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj moja zona uparla sie na eliminacje wagrow kaszakow i innych niedoskonalosci mojego ryjka. Kurwa jak to boli.... polozyla mnie na lozku lampka na twarz wyjela jakies swoje powiedzmy dlutko ktore mi przypominalo chirurgiczne narzedzie jakiegos maniakalnego sadysty. Wziela sie do roboty i zaczela to usuwac... po kazdym przycisnieciu chcialem uciec spod jej oprawczych rak... ale sie nie dalo-" lez spokojnie bo ci nie zrobie loda" no to lezalem i cierpialem. Ona ma jakas chorobe zawodowa robi loda i znowu kurwa cos wypatrzyla... maly syfek na moim brzuchu... i dawaj dlutko i go cisnie....Czy ktorys z was panowie przezyl cos podobnego?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktorys z was panowie przezyl cos podobnego?

Oj , az sie wlos jezy na glowie , cale szczescie , ze jeszcze zyjesz !

Znajac troszke kobiety to zapewne nie tylko na twarzy sie skonczy . Napisz jak to bedzie kiedy zacznie sie wyciskanie wagrow, kaszakow i innych niedoskonalosci  z meskich atrybutow :lach: . Ewentualnie polecam imadlo do przytrzymania :lach: :lach: no i jakies wieksze dluto :redevil: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O to to nie.... ja sie na to nie pisze ale zaczynam podziwiac nasze Panie za te cierpienia ktore je upiekszaja:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżywam to 2 razy do roku :) Tylko kosmetyczka jakoś nie proponuje mi loda po wszystkim :D  :) - dziwne bo zazwyczaj bywam dzielny :D:) ( Przyznaje czasami zaczynam płakać- szczególnie jak zajmuje się nosem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie miałem zaproponować koledze, by odwrócił uwagę żony, propozycją by wydepilowala mu woskiem nogi. :),

ale poważnie, urocze, usmiecham się z sympatią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj moja zona uparla sie na eliminacje wagrow kaszakow i innych niedoskonalosci mojego ryjka. Kurwa jak to boli.... polozyla mnie na lozku lampka na twarz wyjela jakies swoje powiedzmy dlutko ktore mi przypominalo chirurgiczne narzedzie jakiegos maniakalnego sadysty. Wziela sie do roboty i zaczela to usuwac... po kazdym przycisnieciu chcialem uciec spod jej oprawczych rak... ale sie nie dalo-" lez spokojnie bo ci nie zrobie loda" no to lezalem i cierpialem. Ona ma jakas chorobe zawodowa robi loda i znowu kurwa cos wypatrzyla... maly syfek na moim brzuchu... i dawaj dlutko i go cisnie....Czy ktorys z was panowie przezyl cos podobnego?

post-13264-0-27050000-1423303405_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tak całkiem serio z tym "boli"? A co w takim razie z depilacją okolic intymnych?

Depilujemy sie kremem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm mnie tam osobiście na wągry itp pomagają kosmetyki takie jak peeling czy np mydło siarkowe antybakteryjne 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tak całkiem serio z tym "boli"? A co w takim razie z depilacją okolic intymnych?

Jedna z moich byłych lubiła sobie poużywać języka (wcześniej robiła to na dziewczynach) na mojej pupie.

Miałem okazję przetestować depilację z tamtej strony.

No ale czego nie robi się dla przyjemności...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...