Skocz do zawartości
Xavery

Jestem the best !

Rekomendowane odpowiedzi

Przykład 1.

Kochana, ze mnie jest gość.

Ja nie pytam, ja biorę.

Należę do facetów, którym żadna się nie oprze :)

Nie nie ... nie masz za wiele do powiedzenia.

Jeśli ja zdecyduję to będziesz moja, a Ty ... jedynie co możesz to milczeć.

Jestem debeściak, ogier.

Przykład drugi 2.

Kolego ... czy ja Cie podniecę ?

Będziesz błagał o litośc, błagał bym przestała.

Nie Ty decydujesz jak będzie, a ja.

Żaden mi się jeszcze nie oparł, Ty też będziesz mój.

Nie masz tu nic do powiedzenia.

Oba przykłady to nie ultimate ludzi o podobnych gustach.

To opinie ludzi, z którymi było nam dane się może widziec, słyszeć, czy wymieniać opinie pisząc ... nie tylko tu.

Ciekawi mnie jak Wy podchodzicie do tego typu "samoreklamy"

Działa na Was na tak, czy raczej na nie.

Ja nie ukrywam, że kiedy trafiają do mojej głowy tego typu tekstu włącza mi się czujnik śmiechu, rozżalenia nad człowiekiem i rzadko kiedy mam ochotę kontynuować znajomość ... bez względu na to jakim kochankiem jest "reklamująca się" osoba.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka samoreklama to zdecydowanie antyreklama.

Pogratulowac natomiast można samouwielbienia :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka samoreklama to zdecydowanie antyreklama.

Pogratulowac natomiast można samouwielbienia :)

Dokładnie. 

I wiesz co, niestety nie jest to jakaś wybitna rzadkość ... to się zdarza.

Wypowiedzi często towarzyszy autentyczna szczerość, wyczuwalna pewność siebie w głoszonych tezach.

Inaczej jakby miało to zabarwienie żartobliwe nieco ... to owszem :) byłoby fajnie.

Taki dystansujący się nieco oddźwięk, karykaturalnie.

Ale niestety, z reguły były to pewniki, innej opcji nie ma :)

Najlepszy/a

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewność siebie jest ok - niemniej jednak czasem pozorna pewność siebie wynika z kompleksów i jest tylko zasłoną przed odkryciem własnego ja :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i tu jest widoczna wyższość rogacza nic nie musi udowadniać na pierwszy rzut oka widać , że jest the best :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie niektorzy myla pewnosc siebie z buta i samouwielbieniem   :->  w takich przypadkach pozostaje tylko mozna tylko rozlozyc rece albo sie usmiechnac  :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja dodam jeszcze teksty, które mnie rozbawiają:

- "nie chwaląc się..." - i tu pada, w różne słowa ujęte, jakim ktoś jest "supersamcem",

- "zobaczysz, nie będziesz żałowała".

Nie Ty decydujesz jak będzie, a ja.

A to (lub podobne zdanie) akurat zdarza mi się napisać, gdy Pan myli pewność siebie z arogancją. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę.. nie spotkałem takiej "debejściary" a szkoda ...:-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łetam, same niedowiarki z Was, dlaczego nie dowierzacie, że "żadna mu się nie oprze" lub "że nie będziesz żałować"?

:lach:

Moim zdaniem, popartym doświadczeniem, owe "nadprzyrodzone moce" wynikają z tego, że ich "posiadacze" trafiali dotychczas na zupełnie inne "wyzwania". Nie wiedzą (jeszcze), że Hotki to nieco trudniejszy target niż zwyczajny podryw na gębę ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...