Skocz do zawartości
groszek

Jans, co, Ty myślisz

Rekomendowane odpowiedzi

Ten MBank jak ostatnio czytalem ma zle karty

Ale uwazac i tak trzeba. Mnie sie dawno temu jakis 10 lat temu chyba zdarzyl sie lewy wyciag z karty Visa , sprytny bo malo tego bylo jakies 28,97 EUR ale wpadl mi w oko i bank (Citybank) zwrocil mi to.

Czesto jak sie placi karta w knajpie to kelner sobie robi szybciutko kopie

Właśnie podobno cały myk polega na tym, że z konta giną kwoty którymi człowiek operuje na co dzień. Byłbyś biznesmenem obracającym większymi kwotami to jebnęliby Ci kwotę pięciocyfrową.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie podobno cały myk polega na tym, że z konta giną kwoty którymi człowiek operuje na co dzień. Byłbyś biznesmenem obracającym większymi kwotami to jebnęliby Ci kwotę pięciocyfrową.

Dokladnie tak jest , takie male kwoty sa wielokrotnie pozniej podbierane z karty dopoki wlasciciel sie nie zorientuje bo zwykle zwraca uwage tylko na wieksze sumy .

Normalna karta kredytowa  ma wypukle literki wiec odcisniecie jej na papierze to nie problem. 

Dlatego trzeba zawsze towarzyszyc "uprzejmemu" np. kelnerowi dopoki na naszych oczach nie odcisnie sumy dla firmy a nie dodatkowo dla siebie.

Taka odcisnieta karta mozna pozniej placic np w necie bo sa tam wszystkie potrzebne dane . Szczegolnie wazne w roznych Egiptach ale nie tylko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...