Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Niebezpieczna fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Wiedźmo - spłoniesz na piekielnym stosie za tą fantazje. Nie uratuje Cię nawet to, że jest w skali mikro :redevil:

A na poważnie to ponoć zakazany owoc smakuje lepiej.

Inna kwestia to dlaczego jest zakazany? Bo to sługa boży?

Życie w celibacie znane jest od czasów biblijnych, ale prawnie celibat usankcjonował kościół. Jesli ktoś świadomie wybiera droge wstrzemięźliwości to mu współczuję, ale niech sobie żyje tak jak chce. Ale dlaczego ma byc do tego zmuszany skoro jego natura jest inna? Gdyby kościół nie wydał durnego nakazu życia swojemu przedstawicielowi niezgodnie ze swoja naturą nie byłoby problemu.

A średniowiecze to w ogóle wstyd dla kościoła i fabryka wymyślania kolejnych grzechów, żeby głupi naród miał się czego bać i dawał na odpust.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu powinien byc zniesiony? Czyby kosciolowi przestalo zalezec na majatku? :). W tej kwestii w firmie sie chyba niewiele zmienilo..

Ale fantazje na temat ksiezy pewnie tez miewali w sredniowieczu.. Tyle, ze wtedy sie za nie plonelo na stosach. Teraz jest GIODO :)

Raczej chodzi o dzieci, kobiet lub księży pedofil i inne kwestie które budzą wiele kontrowersji.

Ksiądz też człowiek i żone mieć powinien na legalu jak chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym była wierząca ,pewnie bym tego nie zrobiła-bo było by to wbrew moim zasadom , ale czy oparłabym się pokusie samej fantazji jak WW? tego już nie wiem ,różne mamy fantazje i niekoniecznie je realizujemy ...

Właśnie, Aine, o to mi chodzi. Cały czas mam na myśli tylko fantazję, która jest w mojej głowie, ale której nie chcę realizować. Jak wspomniałam na początku, że chcę, by ta fantazja była w sferze fantazji nie nadających do zrealizowania przeze mnie. Tu jest moja granica i świadomie nie chcę jej przekraczać. Dlatego nazwałam ją niebezpieczna, bo co do realizacji nie byłaby zgodna z moimi wewnętrznymi przekonaniami i czułabym się z tym źle.

W tym temacie zadowolę się samym wyobrażeniem. Także nawet kwestia moralności nie jest potrzebna tutaj do analizowania, bo do czynu nie dojdzie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście ja mogę grzeszyć tak mową, jak i myślą oraz uczynkiem ;).

Zaniedbanie zahacza o szerszy obszar, i tego sobie nie wybaczam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...