Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Niebezpieczna fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

A ja grzechomierz

Co prawda załączony obrazek to naklejka na szklankę od piwa...

ale tak pomyślałam że można by to dostosować do Twojego Grzechomierza... ;)

post-1493-0-10733600-1422745326_thumb.jpg

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że w tej fantazji nie chodzi o sutanne...bo przebrać się za księdza kazdy może, ale księdzem nie każdy już jest.... [emoji1]

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że w tej fantazji nie chodzi o sutanne...bo przebrać się za księdza kazdy może, ale księdzem nie każdy już jest.... [emoji1]

...ale jak spotyka się prawdziwego księdza w nocnym klubie to można nie wiedzieć że na co dzień nosi sutannę :) 

z resztą nawet jak wiemy że to  prawdziwy ksiądz,a jest on  bez sutanny to nie ma tego samego smaku,jeśli w niej jest ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi Ci o rozpinanie tej setki guzików zanim ....i wyjdzie scena jak z Bunuela

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak, o to mi chodzi. Chodzi mi o zawładnięcie duszą księdza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tej fantazji nie chodzi o ubiór...tylko zakazany owoc....anielską duszę którą ma się ochotę sprowadzić na ziemskie rozkosze ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawadiako juz Ty wiesz jak to zrobic najlepiej  :redevil:  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No oczywiście że nie chodzi o samą sutannę ,ale ona dodaje tu pikanterii ...grzesznej wizji... :redevil:

Zawsze można pociągnąć i zerwać Aine myśli raczej o Matrixie i Neo

Nie zupełnie,raczej mam na myśli księdza którego  znam ;)

...ale jak mi się Neo trafi to nie będę wybrzydzać ,tylko to już inna bajka...

chodzi Ci o rozpinanie tej setki guzików zanim ....i wyjdzie scena jak z Bunuela

33 trzy guziki zazwyczaj mamy w sutannie ;)  :oops:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie znam ksiedza ktory od paru lat jest w takim zwiazku i ma straszen dylematy , nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzyma o z jednej strony facet i natura z drugiej powolanie   :redevil:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...