Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Niebezpieczna fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Zrezygnowali z zakonu dla założenia rodziny bo dzieci stały się ważniejsze i rozpoczęli normalne życie ze swoją rodziną. Jeśli chodzi o zakonnice to najbardziej nie podobał jej się rygor?przepisy? od zakazanych kosmetyków po nawet zwykłe filmy lub inne czynności. Podziwiam ich, że są na tyle wytrzymali i przystają na takie zasady. Wychodząc z domu nie wyobrażam sobie być takim "pachnącym"..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda nie wszyscy chcą wziąć na siebie odpowiedzialność swoich czynów. Jednak to tylko nieliczni których sam Eliasz oświecił i natchnął do wyjścia z szeregu ;) Duża część księży itp jednak szaleje na prawo i lewo nie zważając na wszystko inne. Poniekąd jesteśmy ludźmi i rządzą nami żądze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brnę w to dalej … Już się robi niebezpiecznie … Dość … Kończę tę mini fantazyjkę uwodzenia i … nadal czekam na księdza po kolędzie ...

Z tego właśnie powodu nie przyjmuję w domu kolędy. Żeby mnie nie podkusiło :lach: :lach:

Dzisiaj w Rozmowach w Toku

Boszzzzzzze, Jurek poważnie to oglądasz??

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego właśnie powodu nie przyjmuję w domu kolędy. Żeby mnie nie podkusiło :lach: :lach:

Boszzzzzzze, Jurek poważnie to oglądasz??

Tak poważnie to nie oglądam ale jak robię coś twórczego to puszczam tv i niech leci, a że napatoczyło się akurat to..:P przynajmniej mogłem dorzucić grosz więcej do własnej wypowiedzi :) poza tym nie było nic gorszego do oglądania :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja całkiem do zrealizowania ,o ile ksiądz fajny :)

Na początek najlepiej "realizować" na neutralnym gruncie,tak by wyrwać księdza jak jest bez sutanny ...

jak przyjdzie do domu po kolędzie , to już takiego świętego nie  struga ,

i jest czas na sprawdzenie rzeczywistej liczby guzików :redevil:

a w kopercie można zamiast kaski podać swój numer telefonu...albo mu tradycyjnie zapłacić ,jak kto woli...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a w kopercie można zamiast kaski podać swój numer telefonu...albo mu tradycyjnie zapłacić ,jak kto woli...

Facetowi płacić za dymanie?? Ten świat na głowie stanął...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie :D  dlatego ja wybrałam opcje z numerem telefonu...

Zadzwonił??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...