Skocz do zawartości
hotcock88

plany na walentynki

Rekomendowane odpowiedzi

Macie juz jakieś plany na 14 lutego? Będziecie zabawiać się sami czy może spędzicie je bardziej "cuckoldowo"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co zabawa na własną rękę :D

Dobrze, że nie z własną ręką :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja muszę się pogodzić z tym, ze zona nie ma natury hotki. Ale obiecała mi, ze założy seksowna bieliznę i po kolacji bądź kinie bede mógł się z nią ostro zabawić w samochodzie w lesie a później w domu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znając nasze szczęście do planowania to pewnie żonie okres wypadnie jak zawsze na wyjazd lub tego typu ojazjewięc na sex w plenerze nie ma co liczyć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wg obliczeń nie będzie miała okresu wiec będzie super. Dzisiaj powiedziała co założy. Mianowicie czerwone szpilki czarne pończochy, koronkowe stringi, skórzana mini i sexy bluzeczka:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjście do kina. Moja żona ubierze sukieneczkę i będzie bez majteczek. To będzie niezapomniany wieczór, nigdy wcześniej nie bawiliśmy się w ten sposób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjście do kina. Moja żona ubierze sukieneczkę i będzie bez majteczek. To będzie niezapomniany wieczór, nigdy wcześniej nie bawiliśmy się w ten sposób.

Jej wdzięki będą zachowane tylko dla Ciebie czy inni też cos podejża?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...