Skocz do zawartości
Małgorzatka

Witajcie

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem Małgorzatka . Na co dzień jestem delikatną dziewczynką tzw. niunią- cipeczką ale czasami odzywa się we mnie suka i wtedy lubię iść na całośc

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj suczko, miło Cię powitać wraz z Twoimi ekscytującymi owocami:). Mam nadzieję,że tak suczko rozwinie się tu jeszcze bardziej, pozdrawiam:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małgorzatko.. Niunia, cipeczka? Brrr. Wskakuj w tę Sukę to pogadamy.

Witaj na pokładzie i baw się dobrze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem delikatną dziewczynką tzw. niunią- cipeczką ale czasami odzywa się we mnie suka

Masz niewłaściwie wybraną grupę preferencji, wg tego opisu powinnaś wybrać BDSM-U.

witam na ZKF,

zachęcam do aktywnego udziału w naszych rozmowach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cipeczką jestem na co dzień.Jak trzeba pofiglować to wychodzi,ze mnie wredna suka która lubi sprawiać ból i to bez zróżnicowania płci. pozdrawiam. Cipeczka -Suka- Małgorzatka

Masz niewłaściwie wybraną grupę preferencji, wg tego opisu powinnaś wybrać BDSM-U.

witam na ZKF,

zachęcam do aktywnego udziału w naszych rozmowach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wredna suka

Suki z definicji są uległe, bez znaczenia czy wredne czy czarujące.

Poczytaj nieco o dominacji/uleglości.

O dominujących sukach pierwszy raz na oczy słyszę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Suki z definicji są uległe

Oprócz zimnych suk, bo te z uległością raczej nie mają nic wspolnego.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze chyba tutaj nie jest szkoła poprawnej polszczyzny ze słownikiem. Po drugie pisząć wredna suka miałam na myśli popularne wyrażenie zachowania jak nie wiesz o co chodzi to wyjaśniam: mogę być niunią która possie i wyliże ale jednocześnie jestem nieobliczalna i w trakcie tych czynności mogę ugryźć lub podrapać do krwi. A wogóle nie dziwimnie twoje zdziwienie bo ja też pierwszy raz spotkałam się z czymś takim jak toże ty słyszysz na oczy. Pozdrawiam. Małgorzatka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...