Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Naga prawda - Sauny na południu

Rekomendowane odpowiedzi

Na poludniu, i nie tylko, mimo wszystko dla mnie wygrywa palac saturna w czeladzi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj link

http://www.chocholowskietermy.pl/

szkoda , ze tak daleko ale oferta bardzo interesujaca

Tutaj czesc Regulaminu :

2. Użytkownicy (odwiedzający) Saunarium zobowiązani są do obmycia ciała pod prysznicem przed wejściem do Saunarium.

3. Strefa Saunarium jest strefą nietekstylną. Użytkownicy (odwiedzający) korzystający z Saunarium zobowiązani są przebywać w Saunarium bez strojów kąpielowych lub innej odzieży oraz liczyć się z możliwością, iż ze strefy tej korzystać będą inni Użytkownicy niekompletnie ubrani, bądź nadzy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj link

http://www.chocholowskietermy.pl/

szkoda , ze tak daleko ale oferta bardzo interesujaca

Tutaj czesc Regulaminu :

2. Użytkownicy (odwiedzający) Saunarium zobowiązani są do obmycia ciała pod prysznicem przed wejściem do Saunarium.

3. Strefa Saunarium jest strefą nietekstylną. Użytkownicy (odwiedzający) korzystający z Saunarium zobowiązani są przebywać w Saunarium bez strojów kąpielowych lub innej odzieży oraz liczyć się z możliwością, iż ze strefy tej korzystać będą inni Użytkownicy niekompletnie ubrani, bądź nadzy.

Wkoncu cos blisko mnie:) chyba trzeba zone bedzie tam wyrwac:)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wkoncu cos blisko mnie:) chyba trzeba zone bedzie tam wyrwac:)

Napisz jak bylo !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jak bylo !

Sauny w okolicach Zakopanego:

Termy Bania-nietekstylne, ale zawsze tłumy dość specyficznych ludzi. Głównie panów. Jak byłem (raz) to większość była podpita. Niezbyt miło.

Szaflary-miejsce raczej na wypad z dziećmi, w zimie fajne baseny z ciepłą woda na zewnątrz. Sauny małe, nikt nie pilnuje czy wchodzi się w ubraniu czy bez.

Chochołów-najfajniejsza z wymienionych. Polecam wizytę 2-3 godziny przed zamknięciem i raczej nie w weekend. Saunarium jest na oddzielnym piętrze niż baseny, zakaz wstępu dla dzieci. Regularne pokazy, jacuzzi wielkości basenu w oddzielnym pomieszczeniu, często jest tam przygaszone światło. Generalnie w tygodniu, przed zamknięciem spokojnie można znaleźć miejsce sam na sam. Plus: piękne panie saunomistrzynie.

Jadę tam  w środę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jadę tam w środę.

Super !

Dla mnie za daleko bo ja jestem na Dolnym Slasku.

Dzieki za swietny opis. Ja szukam dobrej miejscowki w okolicach Jeleniej Gory.

Jak do tej pory w gre wchodza tylko Czechy w Trutnovie.

We Wroclawiu juz sie skonczyla dobra sauna. W Libercu w Czechach tez.

Moze masz jakies jeszcze dobre miejsca ?

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super !

Dla mnie za daleko bo ja jestem na Dolnym Slasku.

Dzieki za swietny opis. Ja szukam dobrej miejscowki w okolicach Jeleniej Gory.

Jak do tej pory w gre wchodza tylko Czechy w Trutnovie.

We Wroclawiu juz sie skonczyla dobra sauna. W Libercu w Czechach tez.

Moze masz jakies jeszcze dobre miejsca ?

Pozdrawiam

Nic tam nie ma.

Jeśli basen to w Pałacu Wojanów. Zazwyczaj tam nocuję więc zdarza mi się też pomoczyć czy pójść na masaż. Ale sauny nie kojarzę.  Hotel Jan-odradzam. Termy Cieplice-odradzam.

W Karpaczy i Szklarskiej znajdziesz jakieś hotele z sauną, ale zazwyczaj niewielką, głównie dla gości hotelowych. Pozostaje więc Wrocław lub Czechy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic tam nie ma.

Dokladnie te same doswiadczenia. Nowe Termy Cieplice zamiast wod termalnych pompuja normalna wodociagowke do basenow a sauny tylko tekstylne.

Hotel Jan to katastrofa. W Karpaczu tez nic nie ma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...