Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Naga prawda - Sauny na południu

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież tak jest :) W Pałacu Saturna każdy poniedziałek jest "tekstylny", każda środa 15-19 tylko dla Pań. Opcji tylko dla Panów nie wprowadzili bo nikt by pewnie wtedy nie chodził. W Łodzi dwie środy w miesiącu są tylko dla Pań, opcja "tylko dla Par" widocznie się nie sprawdziła bo zlikwidowali. Tak więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Niestety nie we wszystkich saunach jest taki porzadek. Ja bylem w wielu saunach ale nigdzie na niego nie natrafilem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś zna fajne miejsce do saunowania w Czechach?

Tak, jest kilka dobrych miejsc ktore czesto odwiedzamy. Rejon Liberca , Trutnov i dalej.

Niektore miejscowki maja opcje sauna + basen do plywania na golasa.

Charakterystyczne w Czechach jest to , ze otrzymuje sie w cenie przy wejsciu dwa przescieradla ktore sluza jako reczniki.

Oczywiscie nikt tam nie biega w kostiumach czy majtkach tak jak w Polsce.

Chetnie  udziele dalszych wskazowek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo proszę. Szukamy czegoś podobnego do sauny w Czeladzi - tak aby można było wynająć od razu jakiś apartament w tym samym budynku. Jedziemy na parę dni do Pragi i mamy jeszcze jedną noc do dyspozycji.

Liberec ma duzy kompleks razem z hotelem , jednak taniej jest wybrac prywatny nocleg u przyjaznych Czechow w poblizu.

W Pradze jeszcze nie bylismy bo to troche daleko na czeste wypady. Napewno znajdzie sie tam cos ciekawego .

Ale pod Berlinem tez jest ciekawy Aquapark z wszelkimi atrakcjami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam hotel Jawor w Jaworzu. Atmosferę tam panującą jak najbardziej można nazwać kameralną, szczególnie w ciągu tygodnia. Przez weekendy przeważają tam goście hotelowi, ale jeszcze nigdy nie spotkałem się z nadmiernym tłokiem "saunowym". Sauny są tam całkiem niezłe, przez co ludzie tam przebywający znają zasady saunowania i rzadko kiedy spotyka się kogoś w stroju kąpielowym. Co prawda, nie było już mnie tam z pół roku, ale nie wydaje mi się aby coś się zmieniło :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze ktos zna jakies sauny na poludniowym zachodzie tzn Jelenia Gora w promieniu 50 km ?

Jawor w Jaworzu to juz blisko Zakopanego.

Termy Cieplice sa tylko dla tekstylnych a woda w termach z kranu. Takie termy ma kazdy w domu.

A kapiele w stroju kapielowym we wlasnej wannie nie kazdy lubi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek iantorph

Ja chodze do aquadromu w rudzie śląskiej. Klimat przyjemny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Saunarium we Wrocławiu wtorek tylko dla pań oraz jedna sauna przez cały czas wyłącznie dla pań 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy ponownie w Pałacu Saturna i ponownie wielkie WOW.

Bez wątpienia najlepszy taki ośrodek w Polsce, a potem długo, długo nic.

Fajne promocje teraz wprowadzili, za 3 godziny w tygodniu wchodząc między 15-16, płaci się jedyne 40 PLN.

Niemal półdarmo za atrakcje które możemy tam znaleźć.

Naparzania najpierw tłumaczone, potem każdy jest dopieszczany przez mistrza ceremonii, na ceremonii z misami bambusowymi niemal zasnąłem ;)

Atmosfera jest genialna, nie ma przypadkowych ludzików którzy się napataczają do saun w kompleksach z basenami.

Jeśli chodzi o klimaty, to widziałem kilka zainteresowanych zerknięć i uśmieszków, więc pewnie dla chcącego nic trudnego nawiązać tam jakąś znajomość.

W planach właściciel ma zrobić największą saunę na świecie w planie Coloseum na 300 osób za jakiś czas, więc trzymam kciuki :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno we wtorki w Komborni na Podkarpaciu jest dla nagósków. Ale nie byłem ze względu na to że pracuje. Może uda mi się w ten wtorek lub za tydzień wybrać to potwierdze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...