Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Naga prawda - Sauny na południu

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego przydal by sie ktos doswiadczony kto z wyczuciem wprowadzil by nowicjuszke w "gorace" klimaty.

... dokladnie Jans Ty byles dobrym nauczycielem :)

Dziekuje za slowa uznania i za mile towarzystwo pieknej i pojetnej "nowicjuszki".

Tak, sauna to wspaniala rzecz dla ciala i ducha. Warto sobie czesciej pozwalac na ten "luksus".

Z czasem wizyty w saunie to jak nalog , ale chyba jedyny pozyteczny dla czlowieka.

Dla nowicjuszy potrzebne jest jednak "wprowadzenie" przez kogos doswiadczonego , bo to pomaga zrozumiec istote sauny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na prawdę to korzystam z sauny dla zdrowia. Wychodzę zrelaksowany, z naładowanymi ciepłem bateriami. Towarzystwo jest sprawą drugorzędną. Ale jeśli jest oko na kim zawiesić, czy przeprowadzić nienachalną rozmowę - to miły dodatek w tym smutnym kraju :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiła sie ciekawa miejscówka na Podkarpaciu, jest to Hotel Sokół w Łańcucie, regulamin zachowany i odbywają sie noce saunowe,

ja polecam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiła sie ciekawa miejscówka na Podkarpaciu, jest to Hotel Sokół w Łańcucie, regulamin zachowany i odbywają sie noce saunowe, ja polecam

Hmm, to juz blisko do Lwowa , troche daleko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do saun na południowym wschodzie to z czystym sumieniem mogę polecić Termy Krakowskie na Sodowej lub Dekerta

zalety:

• imprezy okolicznościowe (najbliższa to Andrzejki 26.11)
  • seanse co godzinę prowadzone przez Saunamistrzów,
  • strefa nagości w saunie lub wersja z okryciem ciała ręcznikiem dla mniej odważnych,
  • użytkownicy ok, dominuje raczej młodość choć w większości z przewagą mężczyzn pewnie z 60% ogółu. 

wady 

• mogliby więcej przyłożyć wagi do czystości lokali, 

Ciekaw jestem czy ktoś bywa w tych miejscach z użytkowników forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W miniony week otwarte zostaly kolejne termy krakowskie forum.... bylismy i polecamy jest duzo miejsca . Duze szatnie. lezaczki. Nawet basen z widokiem na wawel jest i sauna sucha gdzie odbywaja sie seanse na oko ok 60-70osób moze sie pomiescic jest w widokiem na krakow. W tej saunie są 2piece wiec jak jest seans na 4rece naprawde jest goroca ...a sauna parowa duza a co godzinke przynosza peeling....polecamy

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sauna na basenie miejskim w Tychach(osobne wejście) też godna polecenia. Raczej brak przypadkowych osób, dni tygodnia podzielone dla kobiet, mężczyzn i koedukacyjne. Nie jest może za duża ale klimatyczna z przyjemną strefą odpoczynku ; )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...