Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Naga prawda - Sauny na południu

Rekomendowane odpowiedzi

Większość zbulwersowanych facetów.

Trzeba było odesłać ich do regulaminu.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W listopadzie przed złotem można zorganizować spotkanie saunowe w termach na zakrzowku..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Dąbrowie Górniczej dzień tekstylny jest tylko we wtorek. W każdym innym dniu obowiązuje strefa nagości. Ciało okrywa się ręcznikiem lub prześcieradłem, które obsługa daje za darmo ale bez żadnych problemów zdejmuje się je korzystając z saun, pryszniców, wanny chlodzącej, jacuzzi, groty z wodospadem i basenu w strefie saun. Poza dniem tekstylnym nie ma możliwości przebywania w stroju kąpielowym lub innym ubiorze niż ręcznik, szlafrok czy prześcieradło ponieważ obsługa zwraca na to szczególną uwagę. Stali klienci też zwracają uwagę,,zagubionym owieczkom'' lub informują obsługę o tym, że ktoś nie przestrzega zasad. Niestety nie miałem możliwości skorzystania z innych saun na innych obiektach ale w nemo jest naprawdę przyjemnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alienka: ostatnio moje znajome były w sałnie w Białce jedna z nich była naprawde zachwycona tym nowym doświadczeniem, stwierdziła że czuła sie wolna, chociaz to słowo nie do końca wyraża to co chciała przekazać. Ja też chciałabym się tam wybrać, to byłoby cos nowego, może mi się spodoba. Ale pierwszy raz zawsze budzi niepokój  więc może poszukam przewodnika ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pierwszy raz zawsze budzi niepokój więc może poszukam przewodnika ;)

A jeszcze lepiej przeczytac tutaj na forum nasze wczesniejsze tematy o saunie i poprawnego korzystania z niej.

Pierwszy raz zawsze decyduje o tym czy sauna nam sie spodoba.

Dlatego przydal by sie ktos doswiadczony kto z wyczuciem wprowadzil by nowicjuszke w "gorace" klimaty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można iść razem w krakowie na termy choć jak sama idziesz 1 raz możesz iść we wtorki tylko dla kobiet. My w sezonie często przy weekendzie chodzimy, latem jakoś wolimy naturalne wygrzewanie ...

Ps byliśmy w weekend w Wiśle w HG sauny tam to porażka totalna ....klapki ręczniki i stroje w parowej i nie tylko, co 20 sekund ktoś się przemieszcza nikt nie pilnuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zlot ZK w jakimś kompleksie saunowym to bardzo miły i wydaje mi się trafiony pomysł

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w Lublinie jest git.

Odwiedziliśmy dotychczas trzy miejsca i w każdym regulamin zachowany - ręcznik lub nagość.

Aqua Lublin, SPA Orkana i SPA w hotelu Forum.

Dodatkowo w dwóch pierwszych wieczory saunowe z mistrzem ceremonii.

Polecam!

Oczywiście kury okutane w ręczniki, wstydzą się własnych ciał. Żona należy do tych nielicznych lubiących skupiać wzrok samców na sobie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecamy Saunarium w Aquadromie w Rudzie Śląskiej Halemba :-)

Obowiązuje strefa beztekstylna i jest to pilnowane przez pracowników, oczywiście dla wstydliwych wprowadzono tekstylne wtorki, ale my takiemu saunowaniu mówimy stanowcze nie!

Panuje cudna atmosfera pobudzająca zmysły.. 4 różne sauny, strefa wypoczynku, jacuzzi i wreszcie moje ulubione miejsce.. grota wodna, w której za każdym razem zmuszona jestem się dokładnie opłukać od nadmiaru wrażeń :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecamy Saunarium w Aquadromie w Rudzie Śląskiej Halemba :-) Obowiązuje strefa beztekstylna i jest to pilnowane przez pracowników, oczywiście dla wstydliwych wprowadzono tekstylne wtorki, ale my takiemu saunowaniu mówimy stanowcze nie!

Godna pochwaly i podziwu sauna w Polsce. Z pewnoscia zalicza sie ona do niewielu w gdzie panuje porzadek i zrozumienie miejsca.

Ponad 90 % takich obiektow to zwykle smazalnie gaci gdzie panowie smaza swoje dlugie po kolana gacie a panie swoje wypelnione piankami kostiumy. Takie sa standarty w naszych saunach. 

Zdarzylo mi sie juz widziec w saunach polskich osoby w ubranich treningowych , spodniach i sweterkach oraz w kapturach i addidasach.

Wiekszosc osob liczy tylko na mozliwosc ewentualnego podgladania w saunie osob nagich. Chore i niesmaczne.

Cale szczescie , ze sa wyjatki od reguly !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...