Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Naga prawda - Sauny na południu

Rekomendowane odpowiedzi

Na południowym wschodzie są tylko smażalnie gaci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na południowym wschodzie są tylko smażalnie gaci.

Na poludniowym zachodzie sa rowniez tylko smazalnie gaci !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje nadzieja wyłącznie na południu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje nadzieja wyłącznie na południu

Najlepiej zaraz za granica : Czechy , bo tam sauna jest dla zdrowia .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem poruszyć tematykę saun ze strefami nagości na południu Polski. Ostatnio z moją Panią podczas pobytu na śląsku postanowiliśmy wpaść do Nemo w Dąbrowie Górniczej. Pierwszy rzut oka i widać, że tematyka nagiego saunowania w Polsce jest bardzo obca. Ludzi nawet w okresie wolnego jak na lekarstwo. Moja połowica ku mojej uciesze była nawet chętna nieco poparadować nago przy innych mężczyznach lecz deprymowało ją to, że... była jedyną kobietą na cały kompleks saun. A tak to sami mężczyźni gdzie często są to grupki napalonych małolatów szukających jakiejś okazji typu "o ej stary zobaczymy cycka".

Wiem o istnieniu na samym śląsku jeszcze saun ze strefami nagości w:

Termy Rzymskie w Czeladzi

Aquadrom w Rudzie Śląskiej

Moje pytanie jest czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wyżej wymienianych saun? Czy może trafiliśmy po prostu na jakiś kiepski okres?

A też dołożę coś od siebie jako stały bywalec czy raczej stali bywalcy wraz z moją piękniejszą połóweczką, choć bywa że i ona sama kusi swoimi wdziękami panów w saunach.

Co do kuszenia to w saunowaniu dla niej kwestia drugoplanowa choć dla mnie chyba jest to na 1 miejscu hehe.

Znamy na wylot, mówiąc nieładnie, zarówno Termy Rzymskie jak i Aquadrom

Oba obiekty fajne

Podobnie ciekawie jest w Life Age w Chorzowie

Term Rzymskich nie pobije nic.

Co do małolatów - mimo sporego doświadczenia w saunowaniu to nie mialiśmy negatywnych z tym doświadczeń w tych miejscach.

Osobiście polecamy w/w 3 saunaria.

Co do detali ... zapraszam na PRV bo tu za dużo by pisać i omawiać wieloletnie doświadczenia.

pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzi nawet w okresie wolnego jak na lekarstwo.

Byłem w Nemo i złego słowa nie powiem. Co masz na myśli z tym wolnym? Dla mnie to każda niedziela a dla innych np wtorek. To chyba lepiej gdy nie ma tłumu napaleńców.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że w naszym kraju, niestety bez względu czy to na południu czy na północy kultura "saunowania" jest podobna i brakuje jej jeszcze wiele do swobody znanej z Czech, Niemiec, Holandii czy innych krajów, w których nagość jest po prostu naturalna. Wszędzie pełno napaleńców, którzy biegają od pomieszczenia do pomieszczenia zaglądając do środka czy przypadkiem nie widać tam "kawałka cycka". Albo osób pocących się w strojach kąpielowych zrobionych w większości ze sztucznych materiałów, patrzących z oburzeniem i pretensjami, kiedy ktoś "saunuje" nago. Żenujące...

To z kolei deprymuje panie które czasem chcą kusić, a czasem po prostu odpocząć nago. Po za tym przyjemność z "kuszenia" takich małolatów jest chyba znikoma? Nie chodzi tu o wiek, ale o samo podejście do tematu. Nie jestem kobietą, ale wydaje mi się, że bardziej przyjemne jest kiedy przypadkowy pan, który akurat odpoczywa zwróci uwagę na jej ciało, niż kiedy robi to koleś, którego podnieca widok "czegokolwiek"...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To z kolei deprymuje panie które czasem chcą kusić, a czasem po prostu odpocząć nago.

No wlasnie!

Panie nie zawsze chca i nie zawsze musza kusic. Panowie tez czasami potrzebuja chwile spokoju.

Dlaczego wiec wzorem sasiadow nie mozna wprowadzic jednego dnia w tygodniu w saunie tylko dla pan a innego tylko dla panow?

Reszta tygodnia byla by koedukacyjna i kazdy byl by szczesliwy :poklon: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę off-top ze względu na to że to nie na południu, ale w saunach w Aquaparku w Sopocie, chyba wtorek jest dla pań z wyłącznie damską obsługą. Więc pewnie takie rozwiązania gdzie indziej funkcjonują.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego wiec wzorem sasiadow nie mozna wprowadzic jednego dnia w tygodniu w saunie tylko dla pan a innego tylko dla panow?

Reszta tygodnia byla by koedukacyjna i kazdy byl by szczesliwy :poklon: .

Przecież tak jest :)

W Pałacu Saturna każdy poniedziałek jest "tekstylny", każda środa 15-19 tylko dla Pań.

Opcji tylko dla Panów nie wprowadzili bo nikt by pewnie wtedy nie chodził.

W Łodzi dwie środy w miesiącu są tylko dla Pań, opcja "tylko dla Par" widocznie się nie sprawdziła bo zlikwidowali.

Tak więc każdy znajdzie coś dla siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...