Skocz do zawartości
Eustanek

Jakie są szanse, że żona spełni fantazje o zdradzie kontrolowanej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem nowy na forum, interesuję się tematyką cuckold, mam bardzo fajną i ładną żonę .. ( nie tylko ja tak uważam) i bardzo bym chciał zobaczyć ją podczas stosunku z innym .. facetem. Sprawa wygląda niestety tak, że nie mam odwagi i tym mówić .. jesteśmy po ślubie11lat, bardzo wcześnie mieliśmy dziecko bo mając po 17lat .. ona miała wcześniej faceta i dziewicą nie była, ja wcześniej miałem tylko takie sytuacje z innymi dziewczynami, że dochodziło raczej do pieszczot .. a moja żona jest na razie jedyna z jaką uprawiałem seks .. niestety .. kiedyś jeszcze jak chodziliśmy ze sobą, ale nieformalnie wystrzeliła czy nie mam kolegi, który by ze mną mógł z nią uprawiać seks .. wtedy nie myślałem o tym i nawet nie byłem zainteresowany .. obróciła to w żart .. czy jestem zazdrosny, ale myślę że mówiła serio .. nigdy potem już nigdy na takie tematy nie rozmawialiśmy .. a w mojej głowie zrodził się już jakiś czas temu pomysł że może ona chce to zrobić z kimś innym .. seks miedzy nami jest dość udany ale przewidywalny .. lubię ją pieścić lizać po nogach, pupce .. ale chyba nigdy nie zdecyduję się jej powiedzieć o mojej fantazji .. nie wiem czy byłby to dobry pomysł .. i jakie są szanse że ona by chciała wejść w trójkąt .. lub uprawiać seks z innym facetem na moich oczach .. stała się zresztą bardziej oziębła niż wtedy, gdy się poznaliśmy .. a jesteśmy już razem prawie 15lat .. a mamy po 31 ..

Chcę się dowiedzieć jak dużo kobiet, ma chęć na taki układ .. i jak poznać po niej że by jej się to podobało ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Primo, skoro sama kiedyś tak wspomniała to masz już wartość dodaną :)

Secundo, podczas bzykania, zacznij wkładać palce do jej ust lub tyłeczka, między jakimiś pikantnymi słówkami przemyć coś w stylu "hmm, szkoda że niam dwóch kutasów żeby tak z Tobą robić", jeśli reakcja będzie pozytywna to kolejny etap to coś w stylu "fajnie by było teraz possać innego kutasa?"..Czekaj na reakcję, nawet jeśli nie werbalnie to w kwestii wilgoci może to być namacalne :)

A potem cóż, do odważnych świat należy, zaproponuj wprost :)

Możesz też zapronować wyjście do swingers klubu, (oczywiście tylko popatrzeć, heh :D), zobaczysz reakcję, podpytaj czy jakiś facet Jej się podoba...no i dalej cóż, zobaczysz czy jest  chemia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Jestem nowy na forum, interesuję się tematyką cuckold, mam bardzo fajną i ładną żonę .. ( nie tylko ja tak uważam) i bardzo bym chciał zobaczyć ją podczas stosunku z innym .. facetem. Sprawa wygląda niestety tak, że nie mam odwagi i tym mówić .. jesteśmy po ślubie11lat, bardzo wcześnie mieliśmy dziecko bo mając po 17lat .. ona miała wcześniej faceta i dziewicą nie była, ja wcześniej miałem tylko takie sytuacje z innymi dziewczynami, że dochodziło raczej do pieszczot .. a moja żona jest na razie jedyna z jaką uprawiałem seks .. niestety .. kiedyś jeszcze jak chodziliśmy ze sobą, ale nieformalnie wystrzeliła czy nie mam kolegi, który by ze mną mógł z nią uprawiać seks .. wtedy nie myślałem o tym i nawet nie byłem zainteresowany .. obróciła to w żart .. czy jestem zazdrosny, ale myślę że mówiła serio .. nigdy potem już nigdy na takie tematy nie rozmawialiśmy .. a w mojej głowie zrodził się już jakiś czas temu pomysł że może ona chce to zrobić z kimś innym .. seks miedzy nami jest dość udany ale przewidywalny .. lubię ją pieścić lizać po nogach, pupce .. ale chyba nigdy nie zdecyduję się jej powiedzieć o mojej fantazji .. nie wiem czy byłby to dobry pomysł .. i jakie są szanse że ona by chciała wejść w trójkąt .. lub uprawiać seks z innym facetem na moich oczach .. stała się zresztą bardziej oziębła niż wtedy, gdy się poznaliśmy .. a jesteśmy już razem prawie 15lat .. a mamy po 31 ..

Chcę się dowiedzieć jak dużo kobiet, ma chęć na taki układ .. i jak poznać po niej że by jej się to podobało ..

Moim zdaniem optymalne warunki do rozwoju :). Skoro zaproponowała sama, kiedyś, na pewno wciąż, jeśli nie bardziej jest otwarta na taką historię. Można wybadać grunt będąc z małżonką w sytuacji elementarnej i zadać temat pt. " jest mnie zdecydowanie za mało, żeby cię uszczęśliwić... przydałby mi się ktoś do pomocy".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...