Skocz do zawartości
elSopello

proszę o zdefiniowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Zwracam sie z prosba do specjalistów / osob bardziej doswiadczonych o pomoc w zdefiniowaniu naszych pragnień. Nam ciezko je zaszufladkowac.

Magda 26 Robert 27. Jestesmy para 7 lat. Bylem Pierwszym i ostatnim Magdy. Ja uczyłem ją wszystkiego. Od grzecznej potulnej po odważna i niegrzeczna. Podczas zabaw w lozku z wibratorem pomyśleliśmy ze ciekawie bylo by gdyby on byl "żywy ". Po chwilach uniesienia temat ucichl. Jednak wrócił po kilku dniach... Rozmowa, badanie granic. Kiedyś namawialem Magdę zeby przespala się z kims innymi. Ze chce żeby wiedziala jak to jest, ze ma wolną rękę. Zarzekala się ze nie, ze nie potrafi tak bez uczucia, ze kocha mnie i to tylko dla mnie. Minęły 3 lata i wlasnie temat powrocil, nieco ninna koncepcja w mojej glowie i jej aprobata. Lubi seks analny, wibrator + penis = obledne oczy wiec jak pisalem szybki tekst: "żywy musi być juz nieziemski". Calodniowe rozmowy badawcze :) i tym sposobem mamy szkic scenariusza.

-Gumka

-Nieznajomy z innego miasta zeby nie

spotkac go na ulicy bądź w sklepie :)

-lody tylko dla mnie ( jej wymysl)

-Magda nie chce go znac ani rozmawiac z nim, najlepiej jakby dołączył sie w trakcie do nas i zaraz po lazienka i drzwi

-Magda zyczy sobie abym byl caly Czas przy nich, niechce zostac z nim sam na sam w sensie niechce seksu tylko z nim

Podnieca mnie myśl ze Magdę dotyka inny facet, sex dp ale poniżenia czy lizanie jej po nim czy dotykanie jego przeze mnie nie wchodzi w gre.

I tu pytanie, przewertowalem forum wzdluz i wszerz i to zwykly cuckold nie jest. Wiec co? Prosze o pomoc

a chcesz się koniecznie zastanawiać, czy to zwykły czy niezwykły cuckold?  Ważne, żeby wam obojgu było z tym dobrze.

To calkiem zrozumiałe, że Magda chce, żebyś przy niej był, bo najwidoczniej ma obawy i chce się czuć spokojniej. Daj jej poczucie komfortu i wsparcia.  Wylizywanie żony po kochanku też nie jest obowiązkowe, to dla facetów ze skłonnościami bi, więc jak nie chcesz to nie rób.

Pomysł na drugiego faceta pt "zaraz po lazienka i drzwi" jest trochę dziwny: "Krzychu, a teraz - wypad"  !? Ja bym na takie potraktowanie jak nitownica się nie zapisał.   :)

Chyba się stresujecie, stąd takie pomysły.

A w ogłole, to spoko, ważne, żeby żona się czuła zrelaksowana, i Ty też. wtedy będzie OK.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wylizywanie żony po kochanku też nie jest obowiązkowe, to dla facetów ze skłonnościami bi, więc jak nie chcesz to nie rób.

Niekoniecznie. Także dla ultimate bez skłonności bi. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie. Także dla ultimate bez skłonności bi. 

Takie potrzeby raczej się biorą ze skłonności ku płci przeciwnej, lub także własnej, niż z potrzeby zapisania się do określonej przegródki w cuckoldzie. wylizywanie przez samca spermy drugiego samca z samicy jest tego wyrażną oznaką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie potrzeby raczej się biorą ze skłonności ku płci przeciwnej, lub także własnej, niż z potrzeby zapisania się do określonej przegródki w cuckoldzie. wylizywanie przez samca spermy drugiego samca z samicy jest tego wyrażną oznaką.

Albo dużej, niekiedy skrajnej, uległości w stosunku do Hotki. Innymi słowy - jeśli Pani rozkaże, to sługa MUSI wykonać. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo dużej, niekiedy skrajnej, uległości w stosunku do Hotki. Innymi słowy - jeśli Pani rozkaże, to sługa MUSI wykonać. 

OK. jak MUSI, to sprawa przesądzona. chociaż może jest i tak, że finalnie MUSi, a inicjalnie po cichu chciałby,więc tworzy preteksty by MUSIEĆ.

Ale na ultimate się niespecjalnie znam. NIe dla mnie. Brak mi tej uległości.  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...