Skocz do zawartości
waterboy

Zdejmuje obrączkę w swingers clubie

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazjuję z żoną na temat cuckold. Ja kiedyś miałem doświadczenia zarówno MMF jak i FFM ale moja żona doświadcza wszelkich "dziwnych" podniet póki co jedynie w formie fantazji, które opowiadam jej podczas seksu. Jedna z nich jest taka:

Idziemy do swingers clubu. Ponieważ robimy to pierwszy raz, zakładamy obrączki na rękę symbolizujące, że jesteśmy nietykalny, tylko dla siebie. I tak bawimy się siedząc przy barze, pijąc drinki, rozmawiając z innmi uczestnikami spotkania, którzy respektują całkowicie nasze obrączki. I tak mija czas aż do momentu, kiedy idę, powiedzmy, do toalety.

Po kilku minutach, jakiś człowiek przynosi mi obrączkę mojej żony i mówi: "Beata powiedziała, abym CI to przyniósł". Zaniekopojony idę w kierunku baru i widzę jak Beata stoi wypięta do tyłu, oparta o bar a jakiś mężczyzna dokładnie i głęboko posuwa ją od tyłu.

Podchodzę patrząc się jej prosto w oczy ale jest w stanie powiedzieć tylko: "Przepraszam... aaaach! Nie mogłam się powstrzymać.... aaaach"

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kropla drąży skałę,

lata minęły, ale mówiąc wprost- zaczęła mi się 4 lata temu puszczać... nie jakoś regularnie, ale kilka razy użyczyła ust i cipki.

• Lubię 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chcemy wiecej szczegolow :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie rozumiem zasad panujących w SwKlubach bo tam nie chodzimy i nas ten klimat nie interesuje. Naprawdę obrączki nietykalność oznajmiają pozostałym uczestnikom??.

Nie wydaje mi się. Dla "łowców" to dodatkowy smaczek aby mężatkę zaliczyć i nie ma to znaczenia czy wcześniej wiedział, że jest ona na imprezie z mężem czy sama?.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Emotion seeker pisze:

Może nie rozumiem zasad panujących w SwKlubach bo tam nie chodzimy i nas ten klimat nie interesuje. Naprawdę obrączki nietykalność oznajmiają pozostałym uczestnikom??.

Nie wydaje mi się. Dla "łowców" to dodatkowy smaczek aby mężatkę zaliczyć i nie ma to znaczenia czy wcześniej wiedział, że jest ona na imprezie z mężem czy sama?.

Oczywiście masz rację, aczkolwiek dla niektórych zdjęcie obrączki oznacza informację dla męża od żony  "patrz - nie jestem już Twoja":)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...