Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

Tak próbuje sięgnąć pamięcią i chyba samego handjob nie robiłam ;), nie dała bym rady :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie dała bym rady :)

Nie zarzekaj się nie zarzekaj - kto wie co przyszłość przyniesie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znalazłam takiego tematu,jeśli jest to proszę o usunięcie... :)

Handjob to nic innego jak ręczna stymulacja członka przez partnerkę(najczęściej po sam finał)

Ja przy takiej ręcznej robocie uwielbiam kontakt wzrokowy z partnerem,

i daje mi to sporą dawkę przyjemności, mimo że facet jest tu  zazwyczaj stroną bierną.

Handjob to jedna z moich przyjemnoejszych czynności seksulanych ;) a kontak wzrokowy z Hotką bezcenny :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W handjob'ie wy ażny jest tez finał

Finał ważny jest zawsze ;)

A jaki finał Ty preferujesz ? :redevil:

w handjob oczywiście :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Finał ważny jest zawsze ;)

A jaki finał Ty preferujesz ? :redevil:

w handjob oczywiście :D

Mam 3 ulubione (kolejność nie ma znaczenia)

1. Na piersi partnerki

2. Kiedy partnerka robi z dłoni miseczkę i wszystko trafia do tej miseczki :))

3. Jeżeli (jak to ktoś nazwał) bawimy sie na sposób turecki czyli ja zajmuje sie zwija pałką natomiast partnerka muszelką i siedzimy na przeciwsiebie, to wtedy finał na jej muszelkę i obserwowanie jak pięści swoją szparkę wmasowując w nią moje soki:) - i chyba to jest najfajniejsze obserwować ja wtedy i mieć świadomość ze dla swojej rozkoszy wykorzystuje moje soczki :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...