Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za a nawet przeciw! Powiedz tylko gdzie i kiedy

Oj Doktorku ,jak będziesz mi tu "Wałęsizmami " rzucał to ja Ci powiem gdzie i kiedy...wymienię Ci "dodatnie i ujemne plusy" po czym dodam "Nie chcem ale muszem" i zostaniesz w tym temacie rozprawiczony ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Doktorku ,jak będziesz mi tu "Wałęsizmami " rzucał to ja Ci powiem gdzie i kiedy...wymienię Ci "dodatnie i ujemne plusy" po czym dodam "Nie chcem ale muszem" i zostaniesz w tym temacie rozprawiczony ;)

Po tym co mi napisałaś "dokonałem zwrotu o 360 stopni" :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mr., to gdzie Ty nos wsadzasz? ;)

Zdecydowanie zawsze w nie swoje sprawy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym co mi napisałaś "dokonałem zwrotu o 360 stopni"

"Odpowiem  wymijająco wprost"  -Nie zakręciło Ci się w głowię ?  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Odpowiem  wymijająco wprost"  -Nie zakręciło Ci się w głowię ?  :lach:

W sumie trochę tak. Ale jak to mówią "Tonący brzytwy chwyta się byle czego" :jump:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doktorku :D zaczynamy pisać nie na temat...wiem wiem -"Dobrze się stało że źle się stało" :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak powiem, że nigdy takiego porządnego handjob nie przeżyłem to nie będziecie się śmiać??

Doktorku, wiesz... ja tez nie, ale u mnie to zwykle :)

Ale przed toba jeszcze duzo mozliwosci.. u mnie raczej tylko we snach :)

Przepraszam, ze wtracilem sie tej do dojrzalej rozmowy

klaniam sie subi

(Przepraszam za off topic.. mila Aine, czy ten twoj cytat nie jest z Demiana?)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ze wtracilem sie tej do dojrzalej rozmowy klaniam sie subi

Subi ,nie przepraszaj ,nie trzeba ;)

Miło że tu zajrzałeś   :D

(Przepraszam za off topic.. mila Aine, czy ten twoj cytat nie jest z Demiana?)

Zgadłeś ...z resztą pamiętam że wspominałeś mi kiedyś ,jak bardzo lubisz jego autora -Hermana Hessego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadłeś ...z resztą pamiętam że wspominałeś mi kiedyś ,jak bardzo lubisz jego autora -Hermana Hessego

boze, przepraszam ze w glowie ci pozostalo cos tak niewaznego... wstydze sie teraz, ale cieplo mi, dziekuje. 

przepraszam za ten wielki off topic.. juz jestem cichutko i czytam wasze dojrzale rozmowy

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

boze, przepraszam ze w glowie ci pozostalo cos tak niewaznego... wstydze sie teraz, ale cieplo mi, dziekuje.   

Nie ma za co ;)  Polecam się na przyszłość :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...