Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie z przedmówcami :)

Uwielbiam handjob w wykonaniu żony. Potrafi mnie tak ona "maltretować" przez 30 minut albo i wiecej trzymając na krawędzi orgazmu:) przeżycie jest odlotowe. Do tego dochodzi co jakiś czas lizaniu ssania pieszczenie piersiami, sutkami. A Czad jest kiedy sie nim bawiąc ssie i przygryza moje sutki. Mam wtedy największe spusty :)

Żona lubi tez patrzeć jak sam sie nim zajmuje wtedy czasem sie do mńie zbliża i zlizuje wypływający z niego płyn i wraca na fotel dalej obserwować bawiąc sie ze sobą jednocześnie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona lubi tez patrzeć jak sam sie nim zajmuje wtedy czasem sie do mńie zbliża i zlizuje wypływający z niego płyn i wraca na fotel dalej obserwować bawiąc sie ze sobą jednocześnie

A to już  jest "miłość turecka" :D ... tak się to przynajmniej nazywa   ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak powiem, że nigdy takiego porządnego handjob nie przeżyłem to nie będziecie się śmiać?? :splashface:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lubie, szczególnie gdy można głęboko przeszyć się wzrokiem na dłużej, najcześciej jednak po minucie - dwóch przechodze do zadowolenia ustnego, po prostu to lubie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak powiem, że nigdy takiego porządnego handjob nie przeżyłem to nie będziecie się śmiać?? :splashface:

Będziemy ;):P:D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doktorku, to Ci powiem, pewno znasz:

Bicie konia to jest krew,

Każdy czuje się jak lew,

Zręczność małpy, siła słonia,

To jest właśnie bicie konia. :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak powiem, że nigdy takiego porządnego handjob nie przeżyłem to nie będziecie się śmiać??

Doktorku,po prostu czas to nadrobić  :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieromantycznie techniczne pytanie. Zależy czyja hand i jak dobry job ale mnie zawsze pachnie drogą na skróty  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będziemy ;):P:D

Nie lubię :splashface:

Doktorku, to Ci powiem, pewno znasz:

Bicie konia to jest krew,

Każdy czuje się jak lew,

Zręczność małpy, siła słonia,

To jest właśnie bicie konia. :redevil:

Nie no kiedyś tam sobie zwaliłem, chodziło mi o handjob w wykonaniu partnerki :mbanana:

Doktorku,po prostu czas to nadrobić  :redevil:

Jestem za a nawet przeciw! Powiedz tylko gdzie i kiedy :hopla:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mr., to gdzie Ty nos wsadzasz? ;)  

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...