Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.01.2015 o 22:33, Aine pisze:

Ciekawi mnie ile osób lubi się w ten sposób bawić?

Nie mam pojęcia ile osób lubi się w ten sposób bawić - mnie się zdarza ;)

Czy Wasze partnerki/partnerzy to lubią?

Nigdy nie pytałem, ale skoro się zdarzyło razy kilka to chyba trafiłem na taką co lubi ;)

Jakie są Wasze doświadczenia ?

Niewielkie, aczkolwiek są i powiem szczerze, że jest przy tym fajna zabawa... ;)

A  kontakt wzrokowy i ten szelmowski uśmieszek zawsze dodają pikanterii ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, _nikt_ pisze:

A  kontakt wzrokowy i ten szelmowski uśmieszek zawsze dodają pikanterii ;)

I kapsaicyna na dłoni partnerki... ;)

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Aine pisze:

kapsaicyna

Sadystka ;) 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, _nikt_ pisze:

Sadystka ;) 

No może troszeczkę...wiesz co ? Przemyśle to ... :lach:

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znalazłam takiego tematu,jeśli jest to proszę o usunięcie... :)

Handjob to nic innego jak ręczna stymulacja członka przez partnerkę(najczęściej po sam finał)

Ja przy takiej ręcznej robocie uwielbiam kontakt wzrokowy z partnerem,

i daje mi to sporą dawkę przyjemności, mimo że facet jest tu  zazwyczaj stroną bierną.

Ciekawi mnie ile osób lubi się w ten sposób bawić?

Czy Wasze partnerki/partnerzy to lubią?

Jakie są Wasze doświadczenia ?

W Handjob jest zdecydowana magia. Kontakt wzrokowy, o którym piszesz jest bardzo ważny. Nie ukrywam, że jest to moja ulubiona forma stymulacji ale najlepiej gdy połączona z duzą ilością ślinki. Ten moment kiedy ślinka skapuje na głowkę i jest wcierana rączką w penisa przez partnerkę jest nieziemski.
Pikanterii dodaje pięknie zrobiony manicure, lubię też gdy na ręku jest jakiś pierścionek ( fajnie wygląda obrączka na kciuku). Fajne są momenty kiedy rączka zatrzymuje się na chwile na ociekającym ze ślinki członku i to oczekiwanie -kiedy z powrotem ruszy i rozpocznie się kolejna dawka rozkoszy..Zwalnianie i przyspieszanie tempa, zacisk rączki ledwo odczuwalny na penisie a dający przedłużoną rozkosz..Oj długo by opowiadać..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, freemode pisze:

( fajnie wygląda obrączka na kciuku).

Ej no... ja noszę obrączki właśnie na kciuku... :D

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Aine pisze:

Ej no... ja noszę obrączki właśnie na kciuku... :D

no to wspaniale! ? A tak w ogóle to fajnie, że to właśnie kobieta poruszyła ten temat. Myślę, że niektórym kobietom może wydawać się, że handjob jest jakąś pochodną masurbacji u faceta i w związku z tym nie pochylają się wystarczająco nad tematem. A naprawdę to są dwie różne rzeczy.

Kolejnym tematem jest footjob, poddaję pod rozwagę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@freemode myślę, że mówisz o kobietach które jeszcze nie wyszły z ram toksycznego wstydu,w jakim za pewne zostały wychowane...albo zwyczajnie tego nie polubiły.

Ja też nie wszystko lubię tak samo... a i handjob nie z każdym udawał się identycznie...cóż Panowie też mogą czegoś nie lubić, lub lubić coś innego bardziej... 

Natomiast o footjob jest chyba gdzieś temat...nie sprawdzałam, jak nie ma to załóż... ;) tu zostajemy przy dłoniach...bo to mój temat i mogę sobie rządzić :D

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zamarł więc wrzucam jedno z moich ulubionych zdjęć o tej tematyce :)

25AF3A33-85E9-4BF5-BE4D-37E56653D230.jpeg

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...