Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

są chwile kiedy jestem Ci posłuszna :D

połączone :P

słuszna uwaga... jednak częściej niż rzadziej... wiesz jak bardzo nie lubię niesubordynacji :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

słuszna uwaga... jednak częściej niż rzadziej... wiesz jak bardzo nie lubię niesubordynacji :P

nie pochlebiaj sobie :P

poprosiłeś a Pani dzisiaj łaskawa :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie pochlebiaj sobie :P

poprosiłeś a Pani dzisiaj łaskawa :lach:

Uważaj bo prywatnie zacznę pisać Ci na zielono... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypuszczam, że jest to w pewien sposób ujmujące dla mężczyzn.

Ja nie widzę w tym nic ujmującego :D

Co sądzicie o tej formie zabawy?

Sam ze sobą? No cóż kto mnie kocha tak jak ja sam siebie :lach:

Z inną osobą (tu tylko opcja kobieta) to ta forma zabawy jest tak samo przyjemna jak każda pieszczota ale bywa też niezwykle emocjonująca zależnie od kontekstu, miejsca czy okoliczności.

Lubicie nie lubicie?

no pewnie że lubicie... znaczy ja lubię.

Pozwalacie?

No yaha.

est to ujmujące?

Nic a nic!

Uwaga. Bywa jednak niebezpieczne... zwłaszcza gdy ręce na kierownicy no bo mi się jakos wtedy sztywnieje i jedzie się mniej pewniej za to szybciej :excl:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ujmujące- sentymentalne Ot dlaczego ujmujące

No to ja Ciebie nie zrozumiałem wcale. Byłem pewien, że użyłeś tego zwrotu w kontekście ujmy np na honorze czy postawie. Twoje tutejsza definicja nijak mi w tamtym pierwszym poście nie gra.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja Ciebie nie zrozumiałem wcale. Byłem pewien, że użyłeś tego zwrotu w kontekście ujmy np na honorze czy postawie. Twoje tutejsza definicja nijak mi w tamtym pierwszym poście nie gra.

Ujmujące oznacza co inne niż ujma. Wiec to ja Ciebie nie rozumiem. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec to ja Ciebie nie rozumiem.

A co konkretnie dla Ciebie stanowi problem w zrozumieniu tego co napisałem? 

No to ja Ciebie nie zrozumiałem wcale. Byłem pewien, że użyłeś tego zwrotu w kontekście ujmy np na honorze czy postawie.

Znaczy tyle.... ja błędnie odczytałem Twoje intencje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię kazać mężczyźnie tak sobie dogadzać i się temu przyglądać.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio ponoć znak drogowy minęliśmy o 2 cm

1,5 cm to zdecydowanie było 1,5 cm  :redevil:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam Handjoba. Ogolnie lubie jak się mi majstruje przy kutasie. Hand, foot, armpit i inne:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...