Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

ja z kolei mam tak ze wole czasem sam sobie zorbic dobrze niz sie bzykac dlatego chyba chce zostac rogaczem. ZOna by sie bzykala jak lubi a ja bym trzapal patrzac i kazdy zdowlony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby fantastycznie popatrzeć na moją żonkę piszczącą obcy sprzęt i widzieć fascynację w jej oczach

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby fantastycznie popatrzeć na moją żonkę piszczącą obcy sprzęt i widzieć fascynację w jej oczach

oj tak mam takie doświadczenia i jest to odlot:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam robótki ręcznę, mogę się wtedy poznęcać zarówna na kochanku jak i na rogaczu:). Patrzenie w oczy sprawie ogromną przyjemność:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Formowanie Plastusia, walenie Niemca po kasku, błogosławienie plebana, pluskanie wajchy, targanie wihajstra etc. wszystkie te określenia odnoszą się w pejoratywny sposób  do   „WALENIE KONIA” , sam bardzo nie lubię tego określenia oraz wszystkich jego synonimów. Dla mnie najwłaściwszym określeniem jest handJob.

Sam handJob nie wiedzieć dlaczego jest tematem pominiętym również na forum. Przypuszczam, że jest to w pewien sposób ujmujące dla mężczyzn.  Nawet statystyki odnoszą się do tego w zabawny sposób, 90% facetów to robi a 10% po prostu się do tego nie przyznaje.  

… do brzegu… to wszystko może być wykonywane również nie tylko własnymi rękoma. Popatrzmy na to z innej strony, handJob wykonany  przez inną osobę w odpowiedni sposób (nie mylić z dojeniem krowy na czas) może dać ogrom przyjemności, dziesiątki a nawet setki technik w połączeniu z lubrykantami tudzież olejkami  przynosi niesamowite doznania.

Co sądzicie o tej formie zabawy?

Czy jest to stały element zabawy?  / Czy raczej pomijany?  - a jak tak, to dlaczego?

Lubicie nie lubicie? Pozwalacie? Jest to ujmujące? Niesatysfakcjonujące?

Rozwińcie proszę ten temat w subiektywnym odczuciu.

Zapraszam  do dyskusji Hotki, kochanków, rogaczy i całą resztę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o tej formie zabawy?

jako przedśpiew ...

w knajpie, w drodze gdy jego dłonie na kierownicy zajęte,  gdy stoję za nim w sklepie i się dobieram :D; jako element denerwująco - stymulujący, tak owszem lubię

jako przerywnik...

by nie tracić ze sobą kontaktu, w chwili łapania oddechu czy jarania szluga - tak, owszem lubię

jako zapowiedź

kolejnej powtórki i kolejnej, by powoli budził się do życia - tak, owszem lubię

tylko, cholera nie za długo, bo wolę ustami - wtedy to nieodklejalna jestem :facepalm:

Czy jest to stały element zabawy?  / Czy raczej pomijany?  - a jak tak, to dlaczego?

wychodzi, że stały - jeśli nie mogę wziąć do ust :P

Lubicie nie lubicie? Pozwalacie? Jest to ujmujące? Niesatysfakcjonujące?

lubię, nie pytam o pozwolenie :D biorę :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...