Skocz do zawartości
Małgosia

Handjob

Rekomendowane odpowiedzi

Miło wspominam handjob wykonany przez małżonkę w nocy. Mam twardy sen, więc zanim się przebudziłem śniło mi się, że dobiera się do mnie obca kobieta. Przez chwilę miałem wątpliwości czy to jawa czy sen. Jak juz się przebudziłem było po wszystkim. Rewelacyjne uczucie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie handjob  to jedyna możliwość "uprawiania" seksu.  Moja była Pani nigdy nie pozwalała mi na sex ze sobą, jak była ze mnie zadowolona nagradzała mnie w ten sposób.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również uwielbiam kiedy żona doprowadza mnie rączką do końca. Pieszczę wtedy jej piersi, a tryskam przeważnie na brzuszek albo cipkę. Często również pieszczę jej cipkę przy tym i oboje mamy dużą frajdę. Ciężko jednak się zgrać na wspólny finał ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z byłą partnerką bardzo często praktykowaliśmy :) Miło wspominam jazdę samochodem i jej rączkę, a czasem rączki buszujące w moich spodniach...

Ogólnie nasze początki zaczęły się właśnie na handjobie. Przyprawiała rogi swojemu ówczesnemu chłopakowi na mnie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie zapomnę jak była partnerka podczas spaceru nad rzeką postanowiła się pobawić bo ją ręka zaczęła swędzieć :)
A z obecną na wykładzie gdzie zupełnie przez przypadek rączka wylądowała w moich spodniach :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja hotka ostatnio podróżowała z kochankiem to masowała i jemu i sobie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że lubię, a kto nie lubi. Czasem zabawiam się sam a żonka ogląda.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię, właśnie tak jak opisałaś Aine. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Handjop - oczywiście że to nierozłączny element gier erotycznych. Bardzo lubię długie zabawy, masowanie , smarowanie olejkiem, wzrok swojej Pani i moment narastającego ogromnego pożądania aż do wspaniałego momentu eksplozji zmysłów:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...