Skocz do zawartości
RedBitch

Ciśnienie Rogaczy na rogi a faktyczne potrzeby potencjalnych Hot Wives.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie , że raczej w rozwoju ale chodzą słuchy że to nic w porównaniu z czasami matriarchatu (tak wynika przynajmniej z Gravesa)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lub za daleko poza ten obszar wyszedł małżonek w nieustannej indoktrynacji. Mówiliśmy już o tym, że to czysty egoizm.

Egoizm powodujący przemoc psychiczną, zmuszenie partnera. A właściwie mamy tu jedno i drugie - egoizm i "za daleko wybiegła poza obszar: "dla ciebie wszystko, wszystko w imię naszej miłości, itd"." Bo już tak jakoś jest, że osobniki skłonne do tej formy egoizmu zwykle dobierają sobie partnerów, którym ciężko uchwycić, gdzie leży ta granica w poświęcaniu się w imię realizacji pragnień drugiej osoby.

B

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co, Buddy?

Gratuluję Ci próby żonglerki wytartymi schematami, ale moja obecność na forum nie jest celem, a efektem fantazji.

Ciekawa jestem, skąd bierzesz tę wiedzę, według której kobiecy ciemnogród nadal nie miałby orgazmu, gdyby nie Twoja interwencja w tej sprawie..

Akurat w tej sytuacji chronologia wydarzeń, które sprowadziły mnie na forum nie jest po stronie Twoich teorii.

Poza wszystkim, fakt, że kobiety pojawiają się na forum po interwencji swoich mężczyzn nie oznacza, że nie wiedzą, czego chcą :). Kobiety, jak i mężczyźni pojawiają się w różnych miejscach na skutek czyjegoś działania. Na przykład mój mąż pojechał wczoraj z synem na korty. Dlatego, że go poprosiłam.. (nie wiedział, co ze sobą zrobić po 12 godzinach roboty, kręcił się jak szczenię srać, więc postanowiłam nadać mu odpowiedni wektor). To niewątpliwy dowód na to, że mężczyźni sami nie wiedzą, czego chcą...

Zignorowałabym Cię nawet bez uśmiechu, gdybym nie wiedziała, czego chcę. A chcę wyeliminować sejmikowych krzykaczy z miejsca, w którym czuję się komfortowo.

:)

Spuścić na chwilę z niej oko i zaraz dupę dorobi...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego zawiłego i karkołomnego stwierdzenia nie wynika zresztą nic innego

Owszem, wynika, ale postaram się pisać prostszymi zdaniami, żebyś mógł zrozumieć. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim odczuciu, namawianie, drążenie, kuszenie, partnerki do zdrady kontrolowanej bedzie tak samo nie na miejscu jak wciskanie przez handlowca kolejnego ubezpieczenia na życie osobie, która mówi NIE ale nie ma na tyle asertywności i wkońcu sie zgadza :)

Trzeba mieć wyczucie i na tyle znać swoją partnerkę, żeby wiedzieć kiedy coś co robimy sprawia jej przyjmność a nie tylko nam :) ....czasami sygnały są sprzeczne ale nikt nie obiecywał, że bedzie łatwo :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W życiu ważne by na swoją drugą połowę wybrac właściwą osobę.

Jezeli rogacz, ( przyszły ) zna swoja żonę, czuje ją, zna jej pragnienia, wie jak reaguje w łóżku na różne fantazje, sam wie kiedy powinien żonę popchnąc o krok dalej, gdy ta sie wacha.

Gdy on/ ona realizuja swoje własne fantazje, pragnienia, nie ogladajac sie na partnera, jest to zwykly egoizm i traktowanie drugiego czlowieka jak przedmiotu. W takim związku, to nie łożkowe figle są problemem.

Ps. by zakonczyc weselej, moja szwagierka ( pisałem w poscie na stosowny temat )smyra sie ze mna pod stołem na imprezach rodzinnych, wyłącznie gdy między nia a szwagrem wszystko jest w porządku. Gdy są na wojennej ścieżce, nie ma mowy, siada z daleka, unika wszelkich flirtow. Ale gdy są w dobrych nastrojach :), glowe dam sobie uciac ze on wie . Zawsze wtedy siada tak by troszke widziec. Obojgu sprawia to nielada frajdę, inicjatorka i "głową" domu jest ona, bez dwuch zdań

więc są i panie ktore to kręci, naszczescie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie czytam te posty, obserwuję nowe wątki i zastanawiam się, jaki odsetek Pań trafiłby na ZKF, gdyby nie ciśnienie w spodniach ich małżonków, i ile z nas weszło w ten temat niekoniecznie z własnej woli.

Jak można wejść w cuckold 'niekoniecznie z własnej woli'? W moim przypadku a myślę że nie będzie 'odosobniony' to żona była ogniskiem zapalnym a ja się zgodziłem widząc w tym przerwanie utartego schematu. Teraz po kilku latach mogę otwarcie powiedzieć że schematów i tak się nie pozbędę. Ale to wszystko z własnej woli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, nie ma sprawy Czerwona Suko.

A miałby? :growgr:

Kobiecy orgazm jest tak potrzebny ewolucji jak psu piąta noga. :list:

KrissKross

jeśli bawimy się podejściem ewolucyjnym i teoriami przekazywania genów, to do Twojej informacji jest uzasadnienie kobiecego orgazmu:

Okazuje się, że gdy kobieta ma orgazm zatrzymuje więcej plemników w swoim ciele, czyli większa szansa na zapłodnienie.

Proponuje ostrożność z tak sztywnymi, jaskrawymi poglądami- kłują w oczy

G.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można wejść w cuckold 'niekoniecznie z własnej woli'?

Wyobraź sobie że można. Poczytajcie trochę więcej forum. Grupa i awatar jeszcze do niczego nie zobowiązuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wypowiedź miała charakter pytania. Nie chciałem nic palnąć. Racja, poczytam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...