Skocz do zawartości
RedBitch

Ciśnienie Rogaczy na rogi a faktyczne potrzeby potencjalnych Hot Wives.

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Zouza pisze:

Jakoś mnie nie przekonuje, że gdyby mój partner lubił scat to i ja bym go polubiła. 

Oczywiście żebyś go nie polubiła ale pewnie z takim parterem związek by raczej nie przetrwał...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przetrwałby też związek z partnerem, który by mnie cisnął na cuckold, gdyby ów cuckold był kompletnie wbrew mojej naturze. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@nightlovers - Sorry, ale stworzyłeś chyba najbardziej absurdalną teorię jaką czytałem na forum (a trochę ich było).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Wichura pisze:

@nightlovers - Sorry, ale stworzyłeś chyba najbardziej absurdalną teorię jaką czytałem na forum (a trochę ich było).

Cóż... Dobrze wiedzieć... Że to nie miejsce dla nas  będziemy sobie żyć wedle własnej "teorii", a Was nie będziemy nimi zamęczać

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu jest miejsce dla różnych teorii i różnych ludzi. 

Nie trzeba strzelać focha, bo ktoś ma inną ;) 

I każdy może się nią podzielić, niezależnie od tego, co sądzą inni. 

A już zwłaszcza "żyć" według własnej - nie ma takiej siły, by ktoś Wam zabronił. :) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, nightlovers pisze:

Cóż... Dobrze wiedzieć... Że to nie miejsce dla nas  będziemy sobie żyć wedle własnej "teorii", a Was nie będziemy nimi zamęczać

Skoro żyjecie wedle uknutej przez Was teorii, to kto kogo na co namawia? ;) Czy raczej: kto kogo do czego "przyzwyczaił"?

Fakt, może gdyby Sailor truł mi dzień w dzień, że, na przykład, chce abym go zbiła batem, to potem sama bym zapomniała o tym, ze JA nie chcę. Osobiście, nie życzę sobie jednak takich sytuacji w swoim związku; z zaciekawieniem zapytuję, jak to jest u Was?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę że @nightlovers po prostu ubrał to w zbyt filozoficzne ramy. Ja ich wypowiedzi odbieram na zasadzie łamania barier, coś co nie podobało mi się kiedyś albo Ann teraz jest normą. I jak było oglądane coś w stylu BDSM to Ann mówiła nigdy w życiu! Ale ja dalej to oglądałem sam albo z razem. I teraz po jakimś czasie coś co było "fee" teraz jest "rób mi tak jeszcze". Ale było to przegadane i w ogóle. 

A ich teoria pewnie ma swoje odzwierciedlenie w psychologii bo weźmy tu na przykład "syndrom Sztokholmcki" albo ludzie przez lata w zamknięci w  pomieszczeniach albo trzymani wraz z że zwierzętami w klatce. Też chcąc nie chcąc przejmowali ich zwyczaje, ruchy itp. Zapominali języka...

Wiem że pokrętna logika, ale chyba bliżej tego co chcieli nam przekazać.

Kris;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Ann&Kris pisze:

A ich teoria pewnie ma swoje odzwierciedlenie w psychologii bo weźmy tu na przykład "syndrom Sztokholmcki" albo ludzie przez lata w zamknięci w  pomieszczeniach albo trzymani wraz z że zwierzętami w klatce. Też chcąc nie chcąc przejmowali ich zwyczaje, ruchy itp. Zapominali języka...

Owszem, przejmowali. Tylko jest to wynikiem działania pod przymusem, a nie wolnym wyborem. 

To, że przekraczamy granice to wynik ewolucji, a nie przemocy psychicznej, czy fizycznej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Ann&Kris pisze:

A ja myślę że @nightlovers po prostu ubrał to w zbyt filozoficzne ramy. Ja ich wypowiedzi odbieram na zasadzie łamania barier, coś co nie podobało mi się kiedyś albo Ann teraz jest normą. I jak było oglądane coś w stylu BDSM to Ann mówiła nigdy w życiu! Ale ja dalej to oglądałem sam albo z razem. I teraz po jakimś czasie coś co było "fee" teraz jest "rób mi tak jeszcze". Ale było to przegadane i w ogóle. 

Wiem że pokrętna logika, ale chyba bliżej tego co chcieli nam przekazać.

Kris;)

Trafione w sedno mojej wypowiedzi /on

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może zabiorę głos w dyskusji (ona)... Nikt mnie nigdy do niczego nie zmuszał... Jejku.. To oczywiste.. Żadnej przemocy psychicznej.. Czy fizycznej.. No chyba że mówimy o klapsach.. ... Chodzi raczej o pokazanie świata  swingu/cuckoldu w sposób, który mogłam przyswoić... który pozwolił mi wyjść poza ramy  które uważałam za jedynie słuszne i bezpieczne dla mnie. Podejście męża do tematu.. Uwolniło skrywane pragnienia.. I nagle z zakompleksionej pani domu stało się coś co od już długiego czasu próbował mi delikatnie i z wyczuciem powiedzieć mąż.. Z tego co było fee... i nie do przyjęcia..  stało się tym czego pragnę. Chcę zmieniać fantazje w realne doznania.  To tylko dzięki mężowi... I jego przekonaniu że ten świat nie jest taki straszny... I może na tyle w temacie.. (Ona-żona)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...