Skocz do zawartości
Widar

Moja fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem fantazje a propo twojego sms o tym ze pięknie słonce świeci   :-P  Zabrałem Cie do  domu w którym jest piękny ogród zimowy,słoneczko pięknie świeciło zrobiłem kawkę i podałem sałatkę owocowa usiadłaś na kanapie z nóżkami  podkurczonymi pod tyłeczek  :->  wyglądałaś cudownie   podałem Tobie deser i patrzyłem jak z apetytem zajadasz  :-P  Usiadłem obok i zacząłem bawić się Twoimi włosami  czułem jak przechodzą Cie dreszcze dotykałem uszka karku delikatnie  masując, Twoje ciemne oczy zrobiły się prawie czarne, nie wiem dlaczego ale zaczęłaś się kręcić na kanapie. Owoce zjedzone a ty bawisz sie łyżeczka która Ci zabieram i wykorzystując sytuacje  ze jestem jeszcze bliżej i  całuje namiętnie te usta które smakują owocami, moje dłonie błądzą w Twoich włosach usta szaleją przyciągam Cie do siebie  i sadzam na kolanach teraz czuje jędrna pupę na kolanach, piersi  które cudnie miękkie przyciskam do siebie   :-P Robi sie bardzo gorąco rozbieram Cie pierwsza idzie bluzeczka ląduje na podłodze zaraz za nią  leci staniczek    :->  w końcu mogę poczuć jak delikatne są Twoje piersi  całuje je i dotykam  nie mogąc się nimi nacieszyć   :-P  krecisz tyłeczkiem jesteśmy bardzo podnieceni zdarłaś ze mnie koszule od razu zabrałaś się za pasek od spodni nie zostaje w tyle walczę z guzikami twoich spodni, muszę Cie na chwile pościć żeby pozbyć się tej ostatnie przeszkody która są nasz spodnie  oboje szybko zdejmujemy  jesteśmy oboje nago ciągnę Cie  na kanapę kładę i podziwiam jak jesteś piękna.Ciesze oczy a usta już  zaczynają wędrówkę od paluszków u stopek całuje każdy   po kolei i idę dalej przez łydeczki udka aż docieram rozgrzanej i mokrej cipeczki delektuje sie jej smakiem i zapachem  mój język i usta szaleją spijam soczki i namiętnie liże, bierzesz moja głowę i dociskasz mocniej staram sie  jeszcze bardziej  w końcu  wstaje i klękam miedzy nóżkami przykładam mojego kutaska do wejścia i wchodzę jednym pchnięciem do końca czuje jak go obejmujesz delektuje sie tym chwile i zaczynam się z Toba kochać.

Zbliżam usta do Twoich  całujemy się bardzo zachłannie  czuje jak obejmujesz mnie nogami dociskając jeszcze bardziej, unoszę Cie i bez wychodzenia z Ciebie zmieniam pozycje teraz siedzisz tak  jaka na początku na moich kolanach tyle tylko ze teraz już jestem w Tobie czuje jak pulsujesz  jak drżysz moje dłonie szaleją po całym ciele usta smakują Twoje piersi  suteczki  które  są tak cudownie twarde. Popychasz mnie i mówisz teraz Ja rządzę  leże pod Toba a ty jak rasowa amazonka ujeżdżasz mnie mam przed oczami cudowny widok  Twoje piersi  piękna buźka i te oczy w których widać podniecenie.... cdn 

post-102-0-86727200-1420820513_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lukas, od tych zdrobnień to chyba otworzę Ci-puszkę :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak tryśnie speremką, to go chyba walnę :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzka dla Ciebie kiedyś napisze wersje  bez zdrobnień :bananasex:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też za wiele zdrobnień.

Jestem kobietą, a nie kobietką.

Mam piersi, a nie piersiątka.

Mam nogi, a nie nóżki.

Mam ręce, a nie rączki.

Mam ciało, a nie ciałko.

itp., itd.

;)

Wyjątkiem od zasady jest mózg, bo móżdżek też mam.

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K. Zdrobnień wiele jest.

Tylko że ja w przeciwieństwie do Illi mam piersiątka a nie piersi :-)

no ale zato dupę a nie dupeczkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...