Skocz do zawartości
arkow13

Szwagierka, szwagier... czy zawsze grzecznie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Do założenia tematu nakłonił mnie jedno z rewelacyjnych moim zdaniem opowiadań w "Naszych historiach prawdziwych" gdzie mam nadzieje niebawem dowiemy się z detalami jak skończyła się przygoda Hotki ze szwagrem w SPA.

Zaczołem się zastanawiać ile osób miało kontakty intymne ze swoimi szwagrami, szwagierkami? Sam na imprezach często słyszę skargi dziewczyn, że któryś z mężów strasznie leci na żonę jej brata lub odwrotnie. Mało tego kilku znajomych przyznało mi się, że chętnie przeleciałoby swoje szwagierki ale dostają po łapach jak czegoś próbują. Wspomniana opowiadanie uświadomiło mi, że dużo osób chyba chciałoby spróbwać tego zakazanego owocu. Jak to jest Waszym zdaniem??? Mieliście jakieś doświadczenia???

Zacznę może od siebie. Na studiach mieszkaliśmy na kwaterze ze szwagierką. Zgrabna, ładna i porządna. Nigdy bym się tego nie spodziewał co robiła ze mną. Ona nawet na początku wstydziła rozmawiać się o seksie. Potem już często rozmawialiśmy o seksie ale od tak. Potem wiadomo jak jest w jednym mieszkaniu, widywałem ją w bieliźnie itd. Mówiłem jej, że mnie to strasznie kręci. Ona potem świadomie lub na moją proźbę sporadycznie pokazywała mi się w samych stringach, pozwalała dotknąć piersi itd... Będąc w ubraniu wypinała pośladki i pozwalała dociskać się przez ubranie stojącym członkiem. Mówiła, że ją to kręci mnie zresztą też strasznie podniecało. Ale to tyle i tylko tyle i na tym się skończyło kilka lat temu jakoś nie było okazji i czasu. Nigdy nie widziałem jej cipki ani nie dotykałem. 

Zastanawiam się czy starać się powrócić do tego. Czy to ma sens??? Czy lepiej nic w tym kierunku nie robić???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z Twojej grupy preferencji wynika że jesteś Rogaczem, więc po cholerę pchasz łapska do szwagierki? (Chcesz pchać?)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczołem się zastanawiać ile osób miało kontakty intymne ze swoimi szwagrami, szwagierkami?

Jesooo, nie można czegoś wreszcie nowego przeczytać?

Znów "w rodzinie nic nie ginie"?  :facepalm: 

Preferencje zmilczę, bo pewnie sam nie wiesz kto to Rogacz, przeczytać się nie chciało.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z Twojej grupy preferencji wynika że jesteś Rogaczem, więc po cholerę pchasz łapska do szwagierki? (Chcesz pchać?)

Preferencje zmilczę, bo pewnie sam nie wiesz kto to Rogacz, przeczytać się nie chciało.

Rejestrowałem się jako rogacz bo na forum chciałem tak funkcjonować (w realu marzę, żeby nim zostać :) ). Jednak w życiu prywatnym lubie przygody z innymi kobietami. Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad zmianą preferencji co właśnie uczyniłem.

Stosunkowo jestem krótko na forum ale na podobny temat nie trafiłem. Jeśli coś zdublowałem to przepraszam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Służbowo - forumowo rogacz, a prywatnie kochanek, tego jeszcze u nas nie grali :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Służbowo - forumowo rogacz, a prywatnie kochanek, tego jeszcze u nas nie grali :lach:

E tam nie grali myśle, że nie jestem pierwszy. No robie co mogę, żeby dostać rogi ale słabo mi to idzie, :-> .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, jeśli ma się przemożną chęć rozpierd... i skłócenia rodziny, to chyba jedna z najlepszych metod. ;) Bo zazwyczaj takie rzeczy wychodzą, prędzej, czy później.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego napisałam "zazwyczaj". ;)

No i do pierwszej większej kłótni, jak komuś w nerwach za wiele się nie wymsknie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mimo, że szwagierka atrakcyjna jednak wolałbym bez bliższych potajemnych kontaktów.

co innego sąsiadka :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...