Skocz do zawartości
arkow13

Szwagierka, szwagier... czy zawsze grzecznie?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja sympatyczna szwagierka, smyra się ze mna czasem pod stołem. Uroczystości rodzinne przynajmniej jakos lecą. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...ciekawy temat :)  Szwagierka to "zakazany owoc" , jest piękną i atrakcyjną kobietą (Jej siostra zresztą też) ale nie miałbym odwagi się do niej dostawiać!

Siostry :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...ciekawy temat :) Szwagierka to "zakazany owoc" , jest piękną i atrakcyjną kobietą (Jej siostra zresztą też) ale nie miałbym odwagi się do niej dostawiać!

Sądząc po Twoich postach w innym temacie chyba raczej nie miałbyś możliwości :think:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...ciekawy temat :)  Szwagierka to "zakazany owoc" , jest piękną i atrakcyjną kobietą (Jej siostra zresztą też) ale nie miałbym odwagi się do niej dostawiać!

Siostry :)

Właśnie, że zakazany owoc dlatego taki ciekawy :). Co do sióstr to zazdroszczę ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj... posmyrałbym moją szwagierkę. ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja szwagierka jest zbyt mloda zeby choc myslec o niej w tych kategoriach :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja szwagierka jest zbyt mloda zeby choc myslec o niej w tych kategoriach :lach:

Ale za to wszystko przed Tobą :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potencjalnie grząski układ. Sprzyjające okoliczności trafiają się częściej i przez to, jeżeli jest wzajemne przyciąganie, to pokusa może być silna. Moim zdaniem ryzyko nie warte potencjalnych komplikacji o ile nie ma zdecydowanie dojrzałej gotowości u obu par.

Ale jeżeli wszystko kliknie to określenie rodzinny krąg nabiera już przyjemnych rumieńców  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...