Skocz do zawartości
arkow13

Szwagierka, szwagier... czy zawsze grzecznie?

Rekomendowane odpowiedzi

siostra żony, to chyba szwagierka? podrywa mnie często, jest dość ładna

Czy bym skorzystał?czy skorzystam?

jestem facetem

moja nie ma nic przeciwko

Skoro Twoja nie ma nic przeciwko to chyba grupa preferencji jest nie odpowiednia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Twoja nie ma nic przeciwko to chyba grupa preferencji jest nie odpowiednia.

Racja zmieniaj preferencje. Też dostałem opierdziel i zmieniłem. Rogacz musi się chamować w wypowiedziach a bull ma cały czas luzik w ramionkach :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja zmieniaj preferencje. Też dostałem opierdziel i zmieniłem. Rogacz musi się chamować w wypowiedziach a bull ma cały czas luzik w ramionkach :).

Tu nie chodzi o luzik w ramionkach ale o preferencje danego użytkownika ZKF. Rogacz to rogacz i basta , a nie że Rogacz sobie szwagierkę bzyknie to nadal rogacz...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz co Su szwagierka to prawie jak żona ... i zawsze zostaje w rodzinie .... i jedna Hotka więcej jak dobrze się ułoży :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt niczego nie musi, za wyjątkiem respektowania Regulaminu.

Dobrze jednak wiedzieć z kim się rozmawia, nieprawdaż?

Poza tym jakoś głupio byłoby mi pisać, że jestem filigranową brunetką, lubiącą słodycze, podczas gdy jestem wysoką blondi, lubiącą pikantne potrawy. ;) No bo kogo bym oszukiwała? Siebie, czy innych? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się podstawa to prawidłowy wbór preferencji choć sam miałem z tym problem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się podstawa to prawidłowy wbór preferencji choć sam miałem z tym problem.

wazelina , wazelina

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wazelina , wazelina

Nie do końca. Dostałem opierdziel i wydawało mi się, że się czepiają i przeginają z regulaminem ale widziałem, że inni rogacze też dostawali opierdziel za chęć bzyknięcia jakiejś laski to przemyślałem sprawę, doszedłem do wniosku , że coś w tym musi być, zmieniłem preferencje i teraz pisze co czuje na widok hotek choć w 70% jestem rogaczem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem nauczony, że Kobiety będące z przyjacielem, a już z pewnością z moim bratem nigdy nie mogą stanowić obiektu porządania. Fantazje może i są intrygujace, ale poza sfere mojej wyobraźni nigdy nie wyjdą

Dokładnie...

A że ja mam wredną szwagierkę...to jakby tematu nie było :lock:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie... Nie było by problemu. Niestety szwagierka wyraża woli współpracy...

Kilka razy po imprezach było jakieś tam buzi-buzi i tyle. Na więcej nie zezwoliła

,,, ale co się odwlecze - to nie uciecze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...