Skocz do zawartości
arkow13

Szwagierka, szwagier... czy zawsze grzecznie?

Rekomendowane odpowiedzi

To nie rozumiem co Cię tak cieszy, ale cóż, jak mawia Illa, nie wszystko muszę rozumieć. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wymagam zrozumienia, ani zrozumieć niekoniecznie chcę, w końcu jesteś kobietą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wymagam  

Od razu mi ulżyło :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skończmy już ten OT, zanim Admin się wkurwi.

Proszę wrócić do tematu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brat jest starszy ode mnie i to od niego usłyszałem taką świętość. Mama, uczyła mnie wiązać buty, a tato jexdzic na 2 kółkach:) Od przyjaciela słyszałem tą zasadę na długo przed, zanim stalismy sie przyjaciółmi. Ponadto mielismy wiele okazji ku temu aby to zweryfikować.

Brata jak cie mogę, ale u mnie było tak (chyba opisywałem), że pojechał przyjaciel z żoną na wycieczkę, a ja do tej pory mam taki wytrysk,

że z sufitu kapie :D ,jak sobie to przypomnę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tykac szwagierke ? , jak się uda :) ale jak sie nie daj Boże rozwodzic szwagierka będzie, to na 100 % bulemu sie pochwali, by mu cisnienie podnieść, a bylej rodzinie radosci przysporzyć

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tykac szwagierke ? , jak się uda :) ale jak sie nie daj Boże rozwodzic szwagierka będzie, to na 100 % bulemu sie pochwali, by mu cisnienie podnieść, a bylej rodzinie radosci przysporzyć

Już dawno powinienem sprostować. Pisząc o szwagierce miałem na myśli siostrę żony.

Brata jak cie mogę, ale u mnie było tak (chyba opisywałem), że pojechał przyjaciel z żoną na wycieczkę, a ja do tej pory mam taki wytrysk,

że z sufitu kapie :D ,jak sobie to przypomnę.

Jeśli opisywałeś podeślij linka a jeśli nie to opisz :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

siostra żony, to chyba szwagierka? podrywa mnie często, jest dość ładna

Czy bym skorzystał?czy skorzystam?

jestem facetem

moja nie ma nic przeciwko

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

siostra żony, to chyba szwagierka? podrywa mnie często, jest dość ładna

Czy bym skorzystał?czy skorzystam?

jestem facetem

moja nie ma nic przeciwko

Ja na Twoim miejscu bym korzystał :). Swoją od czasu do czasu pytam czy coś "majstrujemy". Ona siě uśmiecha i mówi nie. Ale to jeszcze nie ten uśmiech .... :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...