Skocz do zawartości
arkow13

Szwagierka, szwagier... czy zawsze grzecznie?

Rekomendowane odpowiedzi

On

Ja jestem nauczony, że Kobiety będące z przyjacielem, a już z pewnością z moim bratem nigdy nie mogą stanowić obiektu porządania. Fantazje może i są intrygujace, ale poza sfere mojej wyobraźni nigdy nie wyjdą. Niemniej, każdy robi to co lubi, nic mi do tego, ale osobiście twierdzę i nie zmienie zdania. że romans (oczywiście kontrolowany) wyłącznie z osobami z poza kręgu najbliższych, bo im mniej wiemy tym jest przyjemniej - bez zbednego żalu i dziwnych spojrzeń na codzień.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem nauczony, że Kobiety będące z przyjacielem, a już z pewnością z moim bratem nigdy nie mogą stanowić obiektu porządania.

Co na to Twój przyjaciel i brat. Czy wyznają tę samą linię myślenia?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co na to Twój przyjaciel i brat. Czy wyznają tę samą linię myślenia?

On

Zdecydowanie tak. Brat jest starszy ode mnie i to od niego usłyszałem taką świętość. Mama, uczyła mnie wiązać buty, a tato jexdzic na 2 kółkach:) Od przyjaciela słyszałem tą zasadę na długo przed, zanim stalismy sie przyjaciółmi. Ponadto mielismy wiele okazji ku temu aby to zweryfikować. Jestem ich pewny i tylko za tych 2 gości dam sobie rękę uciąć (sorry Bejbe, wiesz jak jest heh). Dla mnie lojalnosć to rzecz święta, czego nauczył mnie starszy brat, a przyjaciel dlatego stał się przyjacielem. Wiedzą, że dałbym za nich rękę, a oni nie dopuściliby, żebym walił konia lewą:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko krótkie wtrącenie do dyskusji. W sumie to trochę dziwne jest to określanie preferencji, kto kim jest rogacz, bull etc. Wydaje mi się, że wszystko zależy od sytuacji. Czasem Ty częstujesz czasem Ciebie poczęstują. ja bym nie szablonował  ludzi:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to Obladi. Miłe Panie czepiły się autora wątku tak jakby konieczne było zamykanie się w pewnych schematach. Gratuluję w takim razie przedmówczyniom.

U niektórych jest to bardzo płynne tak jak na przykład u mnie i co z tego?

A tak bardziej na temat...Dzięki bogu mam taką aseksualną szwagierkę że jest to dla mnie najskuteczniejszy hamulec przed czymkolwiek :)

Zresztą tak jak już wspomniała Zouza, po co komplikować sobie życie pieprzeniem w swoim najbliższym towarzystwie. Owszem można, ale do tego trzeba i odpowiedniego podejścia i odpowiednich osób.

Ja jak już gdzieś wcześniej wspominałem ""gdie rabotajesz i żywiosz, tam nie jebiosz" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko krótkie wtrącenie do dyskusji. W sumie to trochę dziwne jest to określanie preferencji, kto kim jest rogacz, bull etc. Wydaje mi się, że wszystko zależy od sytuacji. Czasem Ty częstujesz czasem Ciebie poczęstują. ja bym nie szablonował  ludzi:)

Otóż to Obladi. Miłe Panie czepiły się autora wątku tak jakby konieczne było zamykanie się w pewnych schematach. Gratuluję w takim razie przedmówczyniom. U niektórych jest to bardzo płynne tak jak na przykład u mnie i co z tego?

Kriss skoro raz jesteś rogaczem raz kochankiem wybierz grupę bull (jak Obladi) i po problemie. Jak wielokrotnie było pisane - nie jesteś u krawca gdzie idealnie pod ciebie ktoś grupę utworzy.

A co do rodziny to nie mam szwagierki :), a poza tym to ja rogacz jestem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym szwagierke wziął w obroty... z dwóch powodow... bo brata nie lubie a szwagierce należy sie troche dobrego seksu w życiu. .. od ex szwagierek ktore sa moimi kolezankami dowiedzialem sie ze z tym to akurat u mojego brata kiepsko... no coz nie wszystko sie po rowno rozklada w genetyce :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

brata nie lubie

Bo się przynajmniej dwa razy rozwiódł? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to Obladi. Miłe Panie czepiły się autora wątku tak jakby konieczne było zamykanie się w pewnych schematach. Gratuluję w takim razie przedmówczyniom. U niektórych jest to bardzo płynne tak jak na przykład u mnie i co z tego?

I to z tego, że lubię wiedzieć z kim rozmawiam.

Co u Ciebie jest płynnie?

Bull - bzykasz i akceptujesz, że ktoś bzyka Twoją partnerkę. Co tu jeszcze jest płynnego? Bzyka Cię dziadek Kochanki?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oboje dziadkowie mojej kochanki nie żyją :) Dziękuje za przypomnienie w przededniu dnia dziadka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...