Skocz do zawartości
MejBi

Hej :)

Rekomendowane odpowiedzi

Odważne rozdanie. Witam ja Ciebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wiem, nie rozwinęłam się zbytnio z przedstawieniem się... ;) Ale dopiero ogarniam temat i właściwie przyszłam "liznąć" nieco od bardziej doświadczonych :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

WItam wszystkich. Jestem kobietą.

Nie przesadzaj tak z tym ekshibicjonizmem. Nie musimy znać aż tak dokładnego opisu twojej osoby!!!! :lach:

Witam serdecznie. Pan Amik

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzaj tak z tym ekshibicjonizmem. Nie musimy znać aż tak dokładnego opisu twojej osoby!!!! :lach:

Witam serdecznie. Pan Amik

Faktycznie, zdecydowanie przesadziłam :DDD

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wiem, nie rozwinęłam się zbytnio z przedstawieniem się... ;) Ale dopiero ogarniam temat i właściwie przyszłam "liznąć" nieco od bardziej doświadczonych :P

Witaj i liż do woli :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dopiero ogarniam temat i właściwie przyszłam "liznąć" nieco [..] bardziej doświadczonych :P

Dużo lepiej. Ogarnij temat i przychodź :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum :)

Jestem kobietą.

Na słowo nie wierzę :D

przyszłam "liznąć" nieco od bardziej doświadczonych

No to czekam na lizanie :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...