Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Wirtualna Hotka : co o tym sądzicie ? Otwarte pytanie do wszystkich.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Z góry bardzo przepraszam, jeśli temat ten już był, ale nie znalazłam podobnego, tylko jakieś ogłoszenie. Jeśli był, to przejdę do niego i tam się udzielę :).

Tymczasem, wracam do tematu.

Dzisiaj dostałam propozycję, czy zechciałabym być wirtualną Hot Wife dla jednego pana. Moja odpowiedź była szybka "nie interesuje mnie taka propozycja".

Co ja myślę o tym ?

Zupełnie nie czuję wirtualnego podniecenia, nie tego tutaj szukam. Prawdziwą przyjemność odczuwam ze spotkania na żywo.

Niestety, pewnego razu, dałam się wykorzystać wirtualnie. Pisałam z jednym panem, nakręcaliśmy się, bo w planach mieliśmy wspólne spotkanie. Pan zrobił sobie dobrze na odległość. Na nakręceniu się skończyło. Do spotkania nigdy nie doszło. A ja byłam dla niego tylko "prawą ręką", no chyba, że był leworęczny ;). Od tej pory jestem oszczędna w słowach na odległość.

A jakie są Wasze przemyślenia ? ...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz sie przejechalo, nie znaczy ze to sie stanie drugi raz. Lekko pakowanie faceta do tego samego koszyka ale ja sam jestem facetem dlatego tutaj moja opinia sie nie liczy. :)

Po prostu piekna kobieta dlatego facet sie godzi by chociaz Cie ujrzec przez kamerke :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tez nie przepadam za wirtualnymi zabawami , ale odpowiednio poprowadzona rozmowa potrafi tak mocno rozpalic zmysly , ze wszystkie postanowienia nieulegania ida wniwecz

ktos cos o tym wie :)

Staram sie z tym walczyć, ale tylko czasami sie udaje ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz sie przejechalo, nie znaczy ze to sie stanie drugi raz. Lekko pakowanie faceta do tego samego koszyka ale ja sam jestem facetem dlatego tutaj moja opinia sie nie liczy. :)

Po prostu piekna kobieta dlatego facet sie godzi by chociaz Cie ujrzec przez kamerke :)

Każda opinia jest cenna, ale uwierz mi, nie było kamerki ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kręcą mnie znajomości zadeklarowane, a priori, jako czysto wirtualne. Musi być wizja kontynuacji w realu żeby cała ta oralna zabawa w grę półsłówek miała jakąś przyjemną perspektywę rozwoju.

Choć zdarzało mi się przeprowadzać eksperymenty zdalnie - tak dla podtrzymania formy. Lub zabicia nudy :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak zdecydowanie wolę realne namacalne spotkanie jak wirtualną pogawędkę. 
W Twoim wypadku to raczej wirtualna Kochanka a nie Hotka, skoro pan sobie ulżył, no chyba, że podniecało go to jak opowiadasz o zabawach z innym... ale nieważne.

To, że wolę realne spotkania nie oznacza, że nie było gorących rozmów na pw czy czacie. 

I tak kiedyś zwykła rozmowa nagle przerodziła się w wirtualny seks. Było to dla mnie całkowicie nowe doznanie i nie wiedziałem, że pisanie i czytanie może być takie przyjemne. 

Takie rozmowy jednak wolę jako wprowadzenie do spotkania, niż tylko wirtualną znajomość.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kręcą mnie znajomości zadeklarowane, a priori, jako czysto wirtualne. Musi być wizja kontynuacji w realu żeby cała ta oralna zabawa w grę półsłówek miała jakąś przyjemną perspektywę rozwoju.

Dokładnie jestem tego samego zdania. Owszem można sobie popisać, bo jest to nakręcające, lubię to. Ale dla mnie musi być kontynuacja na żywo.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Z góry bardzo przepraszam, jeśli temat ten już był, ale nie znalazłam podobnego, tylko jakieś ogłoszenie. Jeśli był, to przejdę do niego i tam się udzielę :).

Tymczasem, wracam do tematu.

Dzisiaj dostałam propozycję, czy zechciałabym być wirtualną Hot Wife dla jednego pana. Moja odpowiedź była szybka "nie interesuje mnie taka propozycja".

Co ja myślę o tym ?

Zupełnie nie czuję wirtualnego podniecenia, nie tego tutaj szukam. Prawdziwą przyjemność odczuwam ze spotkania na żywo.

Niestety, pewnego razu, dałam się wykorzystać wirtualnie. Pisałam z jednym panem, nakręcaliśmy się, bo w planach mieliśmy wspólne spotkanie. Pan zrobił sobie dobrze na odległość. Na nakręceniu się skończyło. Do spotkania nigdy nie doszło. A ja byłam dla niego tylko "prawą ręką", no chyba, że był leworęczny ;). Od tej pory jestem oszczędna w słowach na odległość.

A jakie są Wasze przemyślenia ? ...

Super rozwiazanie :-P

Załatwia kilka problemow naraz :

- logistyka

- choroby weneryczne

- impotencję

- małe przyrodzenie

- brak wyobraźni lub paraliż :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super rozwiazanie :-P

Załatwia kilka problemow naraz :

- logistyka

- choroby weneryczne

- impotencję

- małe przyrodzenie

- brak wyobraźni lub paraliż :-)

Panie Hydrauliku,

Podziwiam Pana błyskotliwość, konkret, realizm. Właściwie to są punkty spójne z tym, czego raczej większość z nas oczekuje. Głupia byłam, że na to nie wpadłam. Dam sobie klapsa za karę :redevil:.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Hydrauliku,

Podziwiam Pana błyskotliwość, konkret, realizm. Właściwie to są punkty spójne z tym, czego raczej większość z nas oczekuje. Głupia byłam, że na to nie wpadłam. Dam sobie klapsa za karę :redevil:.

(...)Dam sobie klapsa za karę :redevil:.

Bardzo to egoistyczne :-D

I dziekuje za miły komplement

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...