Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Wirtualna Hotka : co o tym sądzicie ? Otwarte pytanie do wszystkich.

Rekomendowane odpowiedzi

Staram sie z tym walczyć, ale tylko czasami sie udaje ;)

A kiedy się nie udaje? :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolę realne namacalne

No tak :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, po doświadczeniach z niektórymi osobami dochodzę do wniosku że ogólnie rzecz biorąc wirtualne znajomości mogą być fajne, pod warunkiem że są z założenia tylko wirtualne. A nie że dla jednej strony jest to wstęp do realnego poznania się, a druga strona tylko sobie bajki pisze. Z niektórymi fajnie jest nawet tylko popisać, bo i można się w takim pisaniu rozwinąć dzięki temu, co zaowocuje na przyszłość. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz sie przejechalo, nie znaczy ze to sie stanie drugi raz. Lekko pakowanie faceta do tego samego koszyka ale ja sam jestem facetem dlatego tutaj moja opinia sie nie liczy. :)

Po prostu piekna kobieta dlatego facet sie godzi by chociaz Cie ujrzec przez kamerke :)

skoro piękna to facet powinien docenić ,mój Panie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja najdroższa wręcz preferuje igranie z facetami przez sieć. Lubi zawłaszczać ich fantazje, oni są wniebowzięci, bo w literkach kipi od półsłówek, niedomówień. Większość z nich łudzi się jednak, że to taki sekrecik tylko między nimi. Kiedy ona mówi im, że ja wiem, że czytam to, co oni nasmarują, to albo biorą to na klatę, albo wypierają ten fakt z umysłu. Jest to jakiś sposób na wstęp do cuckoldu, ale póki co tylko raz udało nam się 'skonsumować' taką wirtualną znajomość.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...