Skocz do zawartości
misio

ZK a hmm.. wiek?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek samotnyrogacz

@ Zouza

Nie dyskutowałbym z @misiem nad jego wyobrażeniem cuckoldu, wolno mu formułować pytanie w oparciu o jakiekolwiek założenia jeśli tylko nikogo nie obrażają.

Z faktu, że znasz wulkan 60+ niewiele wynika jak również z tego, że więcej wypadków widziałaś na zielonym. Statystycznie misio ma rację i choćbyśmy nie wiem ile przykładów załączali na to, że ziemia jest płaska bardziej płaska przez to nie będzie.  

A temat jest dla mnie interesujący i chętnie spotkałbym się z opiniami hotek. Niestety w tym temacie hotki wyraziły tylko dużą pewność siebie (co owszem, jest interesujące) wobec niezbyt pewnego siebie rogacza:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ Zouza

Nie dyskutowałbym z @misiem nad jego wyobrażeniem cuckoldu, wolno mu formułować pytanie w oparciu o jakiekolwiek założenia jeśli tylko nikogo nie obrażają.

Z faktu, że znasz wulkan 60+ niewiele wynika jak również z tego, że więcej wypadków widziałaś na zielonym. Statystycznie misio ma rację i choćbyśmy nie wiem ile przykładów załączali na to, że ziemia jest płaska bardziej płaska przez to nie będzie.  

A temat jest dla mnie interesujący i chętnie spotkałbym się z opiniami hotek. Niestety w tym temacie hotki wyraziły tylko dużą pewność siebie (co owszem, jest interesujące) wobec niezbyt pewnego siebie rogacza:) 

Zdaje sie, ze Misio wlasnie zaprosil nas do dyskusji? Wiec chyba wolno nam wyrazac opinie z wlasnych punktow widzenia? Wyrazajac oczywiscie stosowna pewnosc siebie, nie za duza, nie za mala, zeby zaden Rogacz nie czul sie urazony nasza arogancja???

Twierdzenie, ze statystycznie Misio ma racje, a my probujemy udowodnic, ze ziemia jest plaska jest zdaniem z dupy wysranym i spycha przynajmniej jedna grupe dyskutantow z forum.

Wiec jesli temat jest faktycznie dla Ciebie interesujacy, wypowiedz sie jako Czlowiek, nie adwokat, nie rogacz i nie obronca ucisnionych przez hotki.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie dyskutuję z Jego wyobrażeniami, może wyobrażać sobie, że cuckold to od 32 do 36 r.ż., ni dłużej, ni krócej. ;)

Skoro jednak jesteśmy na forum dyskusyjnym, zwłaszcza, gdy pada pytanie, to dyskutuję.

Gdyby Misio nie chciał poddać tematu pod dyskusję, to by go nie tworzył na forum, a wykaligrafował nad łóżkiem, jako prawdę objawioną. ;)

2. Jeśli (mniej więcej) co piąty człowiek na świecie jest Chińczykiem, to wolno mi przyjąć założenie, że z całkiem sporą dozą prawdopodobieństwa jesteś Chińczykiem. Zatem pytam - jesteś Chińczykiem?

No przecież to pytanie Cię nie obraża.

A temat jest dla mnie interesujący i chętnie spotkałbym się z opiniami hotek.

Wyraziłyśmy więc swoje opinie.

Ale Ty twierdzisz:

Niestety w tym temacie hotki wyraziły tylko dużą pewność siebie (co owszem, jest interesujące) wobec niezbyt pewnego siebie rogacza:) 

No to chcesz znać nasze opinie, czy po prostu powinnyśmy skwapliwie przytaknąć Autorowi i podwinąć kitę? ;)

Red, dokładnie to (staż) chciałam przemycić między wierszami, choć może mało czytelne się okazało. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek samotnyrogacz

Ależ ja chciałbym być uciśniony tak żeby tchu nie złapać :) I pojawił się anal i ultimate cuckold....

Nie trzeba myśleć żeby powiedzieć co się myśli... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba myśleć żeby powiedzieć co się myśli... 

Raczej nie trzeba myśleć, żeby powiedzieć coś, cokolwiek, byle powiedzieć. Prawda? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek samotnyrogacz

Odeszliśmy nieco od tematu, proponuję "wrócić do naszych baranów".

@misio, obiema rękami przyznaję Ci rację nie tylko dlatego że osobiście mam coś do powiedzenia ale również dlatego, że wielokrotnie spotkałem panie 45+ szukające starszego od siebie i gotowe na nowy związek w oparciu o założenia ZK. Być może tutejsze hotki są za młode by odpowiedzieć na pytanie @misia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OJAPIERDOLĘ. Znowu szuflady, tendencje, pochopne wnioski. Gdzie jest dyskusja?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obiema rękami przyznaję Ci rację

Ale, kurwa, w czym rację?  

wielokrotnie spotkałem panie 45+ szukające starszego od siebie i gotowe na nowy związek w oparciu o założenia ZK.

A ja wielokrotnie takie, które szukały młodszego, czy to do stałego związku, czy do seksu.

I niby czego to dowodzi? A już w jaki przedziwny sposób powiązane jest z tematem, to zupełnie nie wiem. 

Może przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, zamiast pisać coś z dupy wzięte. ;)

Rozumiem solidarność plemników, ale niech będzie ona sensownie, merytorycznie uargumentowana. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek samotnyrogacz

Ale nie zbanujecie mnie? Boję się, że mnie zbanujecie... bo jeśli tak, to więcej nie piszę. Czy mogę pisać? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbanujemy. Możesz pisać.

Byle na temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...