Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Fundamental

Cześć kochanie, nie wiem jak Ci to powiedzieć, może lepiej będzie jeśli obejrzysz ten film..:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo dobre pytanie na które wciąż nie mam jednoznacznej odpowiedzi :) Z jednej strony chcemy żeby Hotce było wspaniale z drugiej ja bywam zazdrosny jeżeli rozumiecie o co mi chodzi.

No właśnie. Z jednej strony chcę go podniecić do granic możliwości, z drugiej - nie chcę go urazić, wzbudzać jeszcze większej zazdrości, niepewności, wątpliwości w siebie i nas. Nie kłamię, nie koloryzuję, ale czasem zastanawiam się, czy nie stopować trochę tych wrażeń i opowieści, które w sposób niekontrolowany wylewają się ze mnie wprost do jego uszu...mam ogromną ochotę podzielić się z nim tym wszystkim. Właśnie powrót po spełnieniu i nasze wzajemne "napalenie na siebie" jest dla mnie najlepszą częścią cuckoldu.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie powrót po spełnieniu i nasze wzajemne "napalenie na siebie" jest dla mnie najlepszą częścią cuckoldu.

to właśnie kwintesencja cuckoldu jak dla mnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wystarczy: ,,Było wspaniale a teraz musisz też mi tak dogodzić ;-)'' 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie, gdyby nic nie powiedziała? Tzn. Wychodzi na imprezie z innym i po niecałej godzinie wraca. Gdy pytasz się co robiła i czy jak jej coś dobrze było, dostaje tylko rumieńcow i delikatnie się uśmiecha?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę szczęśliwy, jak moja żona po pierwszym spotkaniu nic nie powie, uśmiechnie się tajemniczo i nie spojrzy mi w oczy... będę wiedział...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Myślę, że to zdjęcie najlepiej ukazuje to co chciałbym usłyszeć: "Kładź się i liż!" :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Myślę, że to zdjęcie najlepiej ukazuje to co chciałbym usłyszeć: "Kładź się i liż!" :)

Mmmm śliczna stópka pełna spermy prawdziwego faceta... pyszności i w dodatku takie poniżające;D. Chciałbym aby należało to do moich obowiązków.;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja pytam zonke - jak bylo kotku?, na to ona mowi " kochanie , bylo zajebiste zrzniecie" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...