Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kochany! Bylo b.dobrze,ale nareszcie jestem z tobą. Dziś niestrzymałam się i... Choć rozbież mnie! Tak,co tak patrzysz! na majteczkach to co myślisz. Chciałam być jego,więc poprosiłam,żeby finał był we mnie. Przestań!tak patrzeć! jeszcze czujam się jego,a chcem być już twoja,więc sam wież co masz zrobić! Zuszek! Teraz zròb mi kawy i popierz moje maiteczki. Jak to zrobisz,pòki pija kawę,masażuj mi stopy. Opowiem co on ze mną wyrabiał.  I wiesz co?dziś chcem ciebie bez gumki i z finałem w środku. Pośpiesz się!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co chciałbym usłyszeć ale usłyszałem to czego nigdy nie chciałem usłyszeć a jednak i ... mnie podnieciło. Podczas noworocznego spotkania z kochankiem oprócz przysłowiowej lampki wina było coś jeszcze ... Coś o czym moja żona do tej pory nie chciała słyszeć nawet w wydaniu typowego rozweselacza a o niczym twardszym nigdy nie było mowy.  34 latka która dała się ponieść chwili... Wkurzyło mnie to i podnieciło , obiecałem że nie będę robił afery byczkowi ale wyszliśmy poza pewne granice więc jakaś rozmowa być musi zwłaszcza , że w maju mają pobyć trochę sami ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż to była za randka, jeszcze do teraz mam miękkie nogi. Jego kutas jest chyba zaczarowany, nie dość, że duży, to jeszcze ciągle twardy jak skała. Kiedy robiłam mu laskę, a wiesz, że potrafię połykać kutasy, to jego wchodził tylko do połowy. Mówię ci, jest wspaniały, musisz go kiedyś spróbować, jak ci oczywiście Tomek pozwoli. Ależ on na mnie działa, na jego widok momentalnie robię się mokra. Teraz całą cipkę mam przyjemnie obolałą, prawdopodobnie będzie mi to przypominać jego wizytę we mnie aż do następnego spotkania. Umówiliśmy się na przyszłą sobotę, obiecałam mu anal, będziesz musiał mnie przygotować. Nie wiem, nie wiem czy dam radę go tam zmieścić. W każdym razie, jakie to szczęście, że zdecydowaliśmy się na spiralę, uwielbiam te jego obfite wytryski we mnie, całe uda mam śliskie od wypływającej spermy. Będziesz mógł za chwilkę ucztować, mam nadzieję, że twój język sprawi, że myślami będę mogła wrócić do spotkania z Tomkiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzucając w moją stronę prezerwatywę pełną jego spermy: "masz, zakładaj. Chodzisz w tym do końca dnia" 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyobrażam sobie jak moja A. wraca ze spotkania, podciąga spódniczkę a tam całe majteczki i uda upaprane spermą. I wtedy ona mówi do mnie: „Chciałam ci zrobić prezent i przynieść coś na pamiątkę, ale tak rozepchał mi cipkę swoim olbrzymim członkiem, że nie utrzymałam i wszystko wypłynęło. Przepraszam… nie gniewasz się?”

• Lubię 1
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja o swoim byłym koledze " on wiedział co robi"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca od kochanka i mówi: Hej kochanie (buziak), jestem wykończona, padam zrób mi kolację zaraz Ci wszystko opowiem. Przy okazji wziełam Ci jedzonko na wynos i rzuca mi gumkę ze spermą kochanka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja:  i jak było?
Żona: wyżył się na mnie okrutnie 
Ja: aż tak bardzo?
Żona: dominował,nie wiedziałam jak się zachować w takiej sytuacji bo nikogo poza tobą nigdy nie miałam , robił ze mną co tylko chciał, robiłam wszystko bez słowa..
Ja: brałaś mu do buzi?
Żona: czy brałam? To był gwałt moich ust,nie czuję szczęki,ale nie zmuszał mnie,sama uklękłam gdy mnie objął przy pierwszym pocałunku 
Ja: o kur... Nie spodziewał bym się tego po tobie 
Żona: jest jeszcze coś,o czym boję ci się powiedzieć...
Ja: mów koniecznie ! Nie wytrzymam z ciekawości 
Żona: tak się wczułam, że wylizałam mu też tyłek, bardzo zachłannie... przepraszam 
Ja: o kur... O nieee...
Żona: tak wyszło, przepraszam 
Ja: a dużego miał? 
Żona: jakby ci to powiedzieć... był tak głęboko gdzie ty nigdy nie dotrzesz,jestem cała poobcierana 
Ja : ja pier...Ole
Ja : a jak skończył?
Żona:  ujezdzałam go i jak dochodził to wykrzyczał      " zaraz kurwo dojdę"  dając mi z dwóch dłoni solidne klapsy w wypięty tyłek... więc zaskoczyłam z niego i odrazu zaczęłam kończyć go ustami...mocno krzyczał, drżał gdy leciał strumień spermy prosto w moje usta, był brutalny...ale najbardziej mnie zaskoczył gdy zatkał mój nos podczas gdy miałam całą buzię zalaną... więc szybko to połknęłam i wzięłam głęboki oddech, mając nadal jego fiuta w buzi 
Ja: ...o ja pier...ole ...Mówił coś potem, rozmawialiście?
Żona: w sumie jeszcze przez moment lizakam mu jaja i na pół nabrzmiałego fiuta z ostatnich resztek spermy ,ale tak mu się spodobało, że nakierował moją głowę na tyłek więc drugi raz "zaliczyłam mu dupę"
Ja: kur..a ...nie dowierzam,że tak dałaś się zeszmacić 
Żona: sama w to nie wierzę, straciłam kontrolę nad sobą,na koniec dał mi klapsa gdy się żegnaliśmy i powiedział do mnie "grzeczna kurewka"

SMS od niego: Ale masz ciasną tą małą kurewke rogaczu,nie szczędziłem jej...Zasysa tyłek aż miło... dzięki za wypożyczenie 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...