Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba się postarać o nagrodę :-)

Widzę że masz wymagającą Panią .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek liwia

ponieważ mam alergię na jajka, kurze

powiedziałabym i powiedziałam- liż delikatnie bo jestem otarta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek janek.polane

Ach, było cudownie...

Chodź, teraz Twoja kolej: wyliż mi moją mokrą cipkę z jego spermy, a ja Ci opowiem wszystko ze szczegółami i zerżniesz moją wydymaną dziurkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak było ? Mmm... nawet nie przypuszczałam, że można robić "takie rzeczy"... :) Wstydzę się nawet Ci opowiedzieć....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wraca z sanatorium:

-Kochanie czy byłaś grzeczną dziewczynką?

-Czyś ty ogłupiał?

I wszystko w tym temacie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham Cię Skarbie, mam Ci tyle do opowiedzenia...

Przypomniało mi się po tym tekście dzisiaj pewne wydarzenie z ustawionego spotkania z pewnym narzeczeństwem swego czasu. Z polecenia przyjaciela. Przyszły mąż od wspólnego przyjaciela dowiedział się o moim hobby. I jak niby tłumaczył (jakbym potrzebował jakiegoś tłumaczenia :facepalm: fantazji i pragnień seksualnych) że niby woli taki układ, by ją ktoś przetestował przed ślubem z polecenia, aniżeli pierwszy lepszy na wieczorze panieńskim. A przynajmniej będzie wszystko wiedział i nie będzie później podejrzeń itp. (to było jakoś 2 miesiące przed zaplanowanym ślubem).No nic nie ważne.

Ale do rzeczy ... Ja posuwałem jego delikatną i wrażliwą (a tego wieczora ubraną jak najbardziej wyzywająca kurwa na ulicy) od tyłu opartą o samochód. On był w samochodzie. I ja mówię do niego: "Popatrz, to twoja przyszła żona, kurwa niezła z niej jest obecnie a będzie jeszcze bardziej po dzisiejszym wyuzdana puszczalska suka." I po czym mowię do niej, by nie odbiegać od tematu: "Powiedz narzoczonemu jaką będziesz dobrą żoną (cały czas ją posuwam, choć delikatniej i wolniej na chwilę, by mogła się do niego zbliżyć na odległość niemal pocałunku)". Ona mu mówi, gdy ma mojego penisa w sobie prosto w oczy: "Kochanie obiecuję, że będę najlepszą żoną jaką kiedykolwiek mógłbyś mieć. Za dwa miesiące nie pożałujesz, że to tylko ze mną a nie z żadną inną już spędzisz reszte swojego życia. Żadnej nie dam cię już usidlić. Teraz będę tylko ja ...Twoja żona."

Ja zaraz jak ona kończy to mówić, to ja wychodzę z niej, obracam ją i mówię coś w stylu. "Dobra, dość takiego smętnego pierdolenia. Ciągnij suko!".

Jak po wszystkim wracaliśmy do domu samochodem i wspominaliśmy już na spokoju co i jak (choć była tak zajebiście wyzywająco ubrana, że miałem wtedy myśli by posunąć ją na drugi raz. Ale na to się nie umawialiśmy na początku) było - to pan narzeczony przyznał, że po tych tekstach jak będąc posuwana mówiła te teksty to jego chuj bez żadnego dotyku chciał wystrzelić. A jak dodałem ten tekst na końcu, to mówił, że bez dotyku myślał że wytryśnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Na miejscu okazało się że jest z nim jego zabójczo przystojny kolega a że sam mnie prosiłeś żebym niczego nie odmawiała zgodziłam się na dwóch więc jestem okropnie wyjechana ale oczywiście mam dla Ciebie twoją "ciepłą bułeczkę" wypełnioną ich spermą a jak będziesz mnie skarbie rżnął to całuj mnie na

miętnie bo w ustach też mam jeszcze smak ich nasienia i wybacz proszę bo zaschniętą sperme mam na całym ciele ale nie mam siły iść pod prysznic. Kocham Cię...

(ale bym się wtedy do nie dopadł) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Ciapo, przygotuj szybko cieplutką kąpiel, jestem cała w ich spermie.

najlepszy post jak na razie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...