Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Żona powiedziała mi podczas seksu że chce jego fiuta, że mnie zdradzi bo mój jest za mały i go nie czuje. Ewentualnie mogę być tym drugim na skromny deser.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałem i usłyszałem jak żona wróciła od Kochanka powiedziała że dzisiaj kochali się bez gumki to był prezent na jego urodziny

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Może było ale pierwsze co przyszło mi na myśl...

1. Jutro znów do niego pójdę...

2. Wiesz... Okazało się że odwiedzili go jego koledzy...

3. Wróciłam tylko na chwilę do Ciebie i zaraz wracam do niego

/On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym usłyszeć

"Było zajebiscie, bzykalismy się wszędzie, na koniec obciągnęła mu w samochodzie i nie mogę się doczekać następnego spotkania "

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że tylko robi kanapki i wraca do kochanka. Jak w tym kawale...

Mężowi zaginęła żona. Kamień w wodę! On szaleje: wydzwania na policję, pogotowie, szuka po szpitalach, dręczy rodzinę i znajomych - Nic!
Po dwóch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i... słyszy jakiś hałas w kuchni. Zagląda i widzi, że żona krząta się przygotowując mnóstwo kanapek...
- Kochanie, ja od zmysłów odchodzę, co się stało, gdzie byłaś, pół miasta cię szuka!
- Ach, skarbie, nie uwierzysz, co mi się przytrafiło: porwało mnie paru facetów, zawiozło na chatę a tam seks: orgie, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyłu, afrodyzjaki, gadżety, no mówię ci - koszmar! I tak przez cały tydzień!
- Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? Przecież nie było cię dwa dni?
- No tak, ale ja tylko wpadłam na chwilę po kanapki!

• Lubię 3
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak minęło spotkanie, po którym moja druga połówka wraca z uśmiechem na twarzy i ogromnym zadowoleniem ;) oczywiście mała relację ze spotkania jeśli uzna to za słuszne i będzie miała chęć żeby podzielić się przeżyciami ze mną ;) jeśli nie chce nie nalegam na to liczy się tutaj tylko jej przyjemność  i zadowolenie ;) . Staram się mówić otwarcie co chciał bym usłyszeć, i z jakich prezentów czerpał bym całkiem możliwe większą przyjemność niż sama partnerka ;) przez takie podejście do sprawy po każdym jej powrocie słyszę to co chciał bym usłyszeć najbardziej ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanie, anal jednak jest świetny. Aha, musisz mi dać dzisiaj chwilę odpocząć, bo jak wracałam od kochanka to obciągnęłam taksówkarzowi, potem w windzie wypięłam się sąsiadowi z 6 piętra. Mam spermw w każdej dziurce, i to w każdej inną. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od układu jaki mamy między sobą oraz uzgodnień przed spotkaniem

- po spotkaniu sms - poproszę o gorącą kąpiel i lampkę wina  w trakcie odświeżania się opowiem ci co i jak robiliśmy

- Po powrocie  - kocha cię skarbie ale dwa dni muszę odpocząć zanim mnie dotkniesz tak mi dogodził

-Boże jak mnie zajechał jest wspaniały

- Kotku jak chcesz to wyliż moją niewierną cipkę mam tam prezent dla ciebie od niego

- Powinnam przynieść ci film jak masz się zajmować moim ciałem

Nie dotykaj mnie - chcę już tylko jego

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Porozmawiamy jutro . Dzisiaj nie mam już na nic siły ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"ale mnie zajebiscie jebal całą noc. teraz idz wyliz mi cipe". a potem chce zeby mnie przytulila i powiedziala jak mnie kocha.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...