Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

,,Kochanie, całe nasze spotkanie nagrałam na dyktafon, możesz posłuchać. Resztę musisz sobie wyobrazić"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym był Rogaczem, to pewnie musiałbym ucieszyć się z takiej opcji. W mojej sytuacji wracałaby po wykonaniu mojego polecenia, na które nie bardzo miała ochotę......

mnie też kręcą takie klimaty ,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kochanie już wróciłam. Jest 4 nad ranem i ty jeszcze nie śpisz ? Widzę że bardzo za mną tęskniłeś.

Ja nie mogę tego powiedzieć o sobie.

To był wspaniały pomysł żeby na pierwsze spotkanie posłać tylko mnie.

Jestem nim oczarowana, wspaniale nam się rozmawiało. Wybraliśmy się na długi spacer.

Ja wiem że na pierwszym spotkaniu nie miało dojść do niczego, ale tak bardzo się napaliłam że puściły mi wszystkie hamulce.

Wziął mnie w bramie tutaj na dole, maiłam podejść po gumki, ale był za szybki.

Strasznie mnie wymęczył.Popatrz na moją muszelkę jeszcze ciepły lukier.

A teraz dobranoc. Aha, kazał przekazać ci abyś dziś spał w przedpokoju, a mi dał spokój."

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał usłyszeć: "Super było...ale Ty i tak jesteś lepszy" :)

Choć na pewno są lepsi ode mnie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ mnie zerżnął! Nie wiedziałam, że można to robić tak długo... I w tyle miejsc... Jestem cała obolała... Ale szczęśliwa. Dziękuję ci, kochanie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

misiu najpierw pieprzył mnie swoim wielkim kutasem w cipkę i spuścił mi się do środka potem musiałam mu zrobić loda i wszystko połknąć a na końcu zerżnął mi moją dziewiczą dupcię której ty nigdy nie za smakowałeś mówię ci to było prawdziwe pieprzenie nie to co z tobą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanie, ależ on mi dzisiaj dostarczył rozkoszy, ale widzę, że ładnie posprzątałęś mieszkanie, to w nagrodę mam coś smacznego dla ciebie w mojej cipuni .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanie, ależ on mi dzisiaj dostarczył rozkoszy, ale widzę, że ładnie posprzątałęś mieszkanie, to w nagrodę mam coś smacznego dla ciebie w mojej cipuni .

Dobry rogacz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...