Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

mężu mam dla Ciebie dobrą wiadomość, kochałam się dziś z facetem z klasą" :)

Przeczytałem pobieżnie "z całą klasą". Hmm.. :)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczekiwalbym tez ze gdy wróci po szaleństwach ze mną do świeżo zrogaczonego męża na pytanie "jak było?" odpowie: "nareszcie razem.... moje biedne nogi":)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy wraca - niczego nie oczekuję, najważniejsze że już jest przy mnie. Fajnie jakby się przy tym szelmowsko uśmiechała ;)

Na opowieści przyjdzie czas, wtedy kiedy będę tego chciał i w odpowiednich warunkach. Wówczas będzie moje przysłowiowe 5 minut. W ogóle dawkujemy sobie takie informacje. Starczają na dłużej. Bywa jednak, że nie zdążymy wszystkiego sobie przekazać, a tu ... następne spotkanie ;) Ten schemat działa u nas w obie strony :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się zachowałeś, że nie zawracałeś mi dupy smsami jak mnie posuwał. W nagrodę masz do wylizania cipkę i całe ciałko z jego spermy i przygotuj mi kąpiel i łózko, a dzisiaj idź spać na kanapę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wycałuj mi stopy bo cipke mam tak obolałą, że nawet twój język by ją podrażnił

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Dzisiaj skończył w środku :), chodź zaraz się położę i Ci pokażę" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Kochanie, to jest Piotrek.idziemy do sypialni. przynieś nam po piwie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wyliz mi to ci opowiem jak bylo/ ide spac, zwal sobie/ haha nie opowiem ci, co wkurzony czy ci stanal?/ chciales zebym sie puszczala to sie puszczam, dzis nawet bylo ich 2 na raz./ po dzisiejszym spotkaniu mozesz moja cipke jedynie po kims lizac, zakaz wkladania/ szkoda ze mnie predzej nie namowiles na seks z innymi, bylo bosko chce wiecej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stało się!.... Cudownie mnie ruchał!... długo namiętnie głęboko... a potem obficie trysnął we mnie!.. nawet nie potrafię opisać tej rozkoszy kiedy zalewało mnie wewnątrz gorąco jego nasienia!.... i z pewnością wiem jedno... będę to robiła już zawsze... ... nie mam już żadnych oporów i obaw jak wcześniej.. ... dziękuję Ci , że namówiłeś mnie do tego!... Kochasm Cie całą sobą!.....

Tak było

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...