Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Stało się!.... Cudownie mnie ruchał!... długo namiętnie głęboko... a potem obficie trysnął we mnie!.. nawet nie potrafię opisać tej rozkoszy kiedy zalewało mnie wewnątrz gorąco jego nasienia!.... i z pewnością wiem jedno... będę to robiła już zawsze... ... nie mam już żadnych oporów i obaw jak wcześniej.. ... dziękuję Ci , że namówiłeś mnie do tego!... Kochasm Cie całą sobą!.....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz :mrgreen: Podobaja mi sie Twoje zasady :evil: Prawie jak lisiczka - co jajeczek nie kradnie, blisko swojej norki :evil::lol:;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bruno666

"o rety ale fajny facet, wiem, że się umawialiśmy na co innego kochanie, ale tak mi się spodobał, że pozwoliłam mu nie nakładać gumki i spuścił się we mnie dwukrotnie, chcesz mnie tam wylizać i poczuć jego rewelacyjny smak?"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Sphinx_Wawa

...przytul mnie...chcę czuć że ciągle mnie kochasz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo dobre pytanie na które wciąż nie mam jednoznacznej odpowiedzi :) Z jednej strony chcemy żeby Hotce było wspaniale z drugiej ja bywam zazdrosny jeżeli rozumiecie o co mi chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek staffu1

Kochanie...ale było mi cudownie...jeszcze cała drżę z rozkoszy.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"o rety ale fajny facet, wiem, że się umawialiśmy na co innego kochanie, ale tak mi się spodobał, że pozwoliłam mu nie nakładać gumki i spuścił się we mnie dwukrotnie, chcesz mnie tam wylizać i poczuć jego rewelacyjny smak?"

"jestem zbrukana jak nigdy dotąd, pieprzył mnie całą noc, miał bardzo dużego - większego od ciebie i zalewał mi za każdym razem cipkę - zobacz jaka jest nabrzmiała wyliż wkońcu mnie i wiesz, że będę do niego chodzić gdy tylko będzie tego chciał .. wiesz o tym? "

Najlepsze odpowiedzi Panowie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- ...robiliśmy to bez zabezpieczeń. Od dzisiaj, jeśli pozwolę ci się dotknąć, zakładasz zawsze gumkę. OK? -

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...